Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusundan beklenmedik çıkış: Diziden ayrılacağım!

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol üstlenen usta oyuncu Selda Alkor izleyicisini şaşırtan açıklamalara imza attı. Televizyon ekranlarının en uzun soluklu projelerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Melike Meftun karakterini canlandıran Selda Alkor, yeni yılda diziye veda edeceğine dair sinyaller verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusundan beklenmedik çıkış: Diziden ayrılacağım!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusundan beklenmedik çıkış: Diziden ayrılacağım!
GİRİŞ 09.01.2020 10:13 GÜNCELLEME 09.01.2020 10:13
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Heyecan ve gerilim unsurlarının bir an dahi eksik olmadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımının oyuncu kadrosunda yer alan Selda Alkor, seyircisini hayal kırıklığına uğratacak açıklamalarda bulundu. Üstlendiği Melike Meftun karakteriyle dizinin ön plana çıkan isimleri arasında bulunan Selda Alkor, yüksek izlenme oranlarına sahip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda edeceğine yönelik sinyaller verdi. Görüntülendiği alışveriş merkezinde basın mensuplarına açıklama gerçekleştiren usta oyuncu, yeni yılda ''vurdulu kırdılı'' sahneleri nedeniyle kendisine göre bulmadığı diziden ayrılacağına dikkatleri üzerine çekti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Selda Alkor, "Böyle vurdulu, kırdılı sahneler bana göre değil. Güzel bir set ortamı var, oturmuş bir dizi ama 13 bölüm bana yeter. Yeni yılda herhalde diziden ayrılacağım" şeklinde ifdelere yer verdi.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz selda alkor

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK...

Televizyon ekranlarında özel televizyon kanalları aracılığıyla yayınlanan bütün dizi projeleri bu yıl da yılbaşı haftası ve reklam anlaşmalarından ötürü ekrana kısa bir haftalığına ara verecek. Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü 7 Ocak Salı 2020 akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 16
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bu zamana kadar beklemen hata. Diziye hiç birşey katmadın. Sen ekranda çıkınca kanal değiştiriyorum.
    Cevapla
  • Emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendini kuru fasulyeden nimet sandī hanım efendi
    Cevapla
  • Dilşad 4 yıl önce Şikayet Et
    Selda Alkoru ne tanırım ne bilim... Dizilerden tvden yani... Ama bu yorumlar hiç şık değil... Hatta insan olarak ne kadar kırıcı yorumlar.. Doğru yada değil. Ama bu nasıl yorumlar... Üzüldüm.. Bir insan olarak..
    Cevapla
  • halk 4 yıl önce Şikayet Et
    sana göre değilse başta niye girdin diziye sen girince komedi dizisimiydi.. paranı aldın mı onu söyle..bırakın bu..... ayakları..
    Cevapla
  • tomorrow 4 yıl önce Şikayet Et
    hanim efendi istesende istemesende zaten gitmen lazim yeni oyunculara yer acalim, bence birkac oyuncuyada yol verilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!