Kim Milyoner Olmak İster'de Müge Anlı'nın adının geçmesi stüdyoya şenlik kattı!

ATV ekranlarının uzun yıllardır keyifle takip edilen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster'de Müge Anlı sorusu stüdyoya renk kattı. Yeni yayın döneminde Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster'in yayına giren Yılbaşı Özel bölümünde yarışmacıya yöneltilen Müge Anlı detayı herkesin yüzünde tebessüm oluşturdu.

GİRİŞ 04.01.2020 15:36 GÜNCELLEME 04.01.2020 15:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarının ''bilgi yarışması'' konseptindeki vazgeçilmez projeleri arasına kazınan Kim Milyoner Olmak İster'in 31 Aralık tarihinde 2020 Yılbaşı Özel bölümü izleyici kitlesinin karşısına geçti. Çok uzun bir zaman ekran serüvenine kalitesinden ve başarısından ödün vermeyerek devam eden Kim Milyoner Olmak İster programına bu hafta Pelin Söğüt isminde bir yarışmacı katıldı.

Yarışmacıya yöneltilen sorunun şıklarında bulunan Müge Anlı ayrıntısı hem ekran başındaki ve stüdyodaki izleyicilere hem sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve yarışmacıya keyifli dakikalar yaşattı. 

Kim Milyoner Olmak İster’de yarışan Pelin Söğüt’e "Çok zor bulunabileceği düşünülen bir şeyin birdenbire bulunmasını anlatan sözde, o şeyi nerede ararken nerede bulmaktan bahsedilir?" sorusu soruldu.

 

kenan imirzalıoğlu müge anlı

Akabinde yöneltilen sorunun şıklarında ise; A) Okyanusta ararken çölde B) Kutupta ararken Ekvator'da C) Gökte ararken yerde  D) Müge Anlı'da ararken Milyoner'de bulunuyordu. Sunucu Müge Anlı’nın şıklarda yer alması herkesi aynı anda güldürerek eğlenceli anlara sahne oldu.

Müge Anlı ayrıntısının paylaşıldığı sorunun doğru yanıtı ise C) Gökte ararken yerde oldu ve yarışmacı doğru cevaplandırarak bir sonraki soruya geçmeye hak kazandı.

YORUMLAR 6
  • Tarafsız 4 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasli kardeş sen olayi anlamamışsın...iyi oku.
    Cevapla
  • Besiktasli 4 yıl önce Şikayet Et
    Görmek istemesenizde disarida dertler acilar yoksulluklar var.okumus bir insanin maddi durumu zaten iyi neden tüm imkan zenginlere taniliyor.müge anlinin ne isi var burda.yarinda esra erol gelsin
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkollü haber okuyorsun anladık da yorum niye yapıyorsun
    Cevapla
  • Vay beee 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay be gülmüşler haket çog komik
    Cevapla
  • Azman 4 yıl önce Şikayet Et
    Hahahaaa çok komik !!!! Gulmekten karnima agri girdi !!!
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    doktora git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü