Hint Okyanusundan renkli manzaralar

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta mavinin ve yeşilin adresi Endonezya’daki serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Hint Okyanusundan renkli manzaralar
Hint Okyanusundan renkli manzaralar
GİRİŞ 03.01.2020 22:23 GÜNCELLEME 03.01.2020 22:23

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta binlerce adadan meydana gelen Endonezya’dan evlere konuk olacak. Dünyayı Geziyorum ekibi Endonezya’da ilk olarak asırlar öncesinin kültürünü bugüne taşıyan Handara kapısına gitti. Kapının üzerindeki işçiliğe hayran kalan Özlem Tunca bu tarz kapıların Hindular için önemini izleyicileri için anlattı. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra dünyanın en pahalı kahvesinin üretimini görmek için kahve bahçesine gitti. Luvak kedilerinin yiyip öğütmesiyle oluşan kahvenin üretiliş aşamalarını görüntüleyen Özlem Tunca öğrendikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Dünyayı Geziyorum ekibinin son durağı Lombok adası oldu. Muhteşem bir manzaraya sahip olan adada Hint okyanusunda dalış yapan Yakupcan birbirinden ilginç deniz canlılarını yakından görüntüledi.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama