Sertap Erener, sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi! ''6 gündür boğuşuyorum!''

Son dönemlerde yoğun konser programı nedeniyle bünyesi zayıflayan ünlü şarkıcı Sertap Erener'in sağlık durumu hayranlarını bir hayli korkuttu. Domuz gribi hastalığına yakalandığını sevenleriyle paylaşan Sertap Erener, 6 gündür yaşadığı sıkıntılı süreçten bahsetti. Hastanede tedavi gören başarılı sanatçının, sık sık istirahat ederek bu zorlu sürecinden üstesinden geldiği öğrenildi.

Sertap Erener, sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi! ''6 gündür boğuşuyorum!''
Sertap Erener, sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi! ''6 gündür boğuşuyorum!''
GİRİŞ 07.01.2020 19:40 GÜNCELLEME 07.01.2020 19:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gerek yurt içi gerekse yurt dışında gerçekleştirdiği konser programlarından ötürü bünyesi zayıflayan Sertap Erener, A tipi influenza domuz gribi virüsü hastalığıyla boğuştuğunu takipçilerine duyurdu. Geçirdiği hastalık nedeniyle yataklara düşen sanatçı Sertap Erener, son derece sıkıntılı bir dönemden geçtiğinin özellikle altını çizerken hayranlarına hastalıktan korunmaları için de önerilerde bulundu.

Öte yandan eski sağlığına tekrardan kavuşabilmek için hastanede tedavi alan Sertap Erener, 6 gündür domuz gribi hastalığıyla mücadele ederken sık sık istirahat ettiğini de vurguladı. Şu an için sağlık durumunun iyi olduğunu belirten ünlü şarkıcı, sosyal medya aracılığıyla şu sözlerle sevenleriyle dertleşti:

Sertap Erener; Sıkıntılı bir süreç geçirdiğini anlatan güzel yorumcu, “6 gündür domuz gribiyle boğuşuyorum. Bugün ilk kez kendimi iyi hissettim. Son iki gündür de sesim faranjitten dolayı beni terk etmişti” ifadelerini kullandı. Ardından takipçilerine tavsiyelerde de bulunmayı ihmal etmeyen Sertab Erener, “Her şeyin başı sağlık. Uçakların içi ve havalandırmaları hastalık dolu... Maskesiz uçaklara binmeyin. Bol C vitamini alın uçuş günü” şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 9
  • Lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    Sacma. Ucaklara binin, cünki dünyada en temiz hava ucaklarda bulunur, ucagin icindeki hava direk oksijen tüpünden ucagin icine veriliyor. Hastalik ucak icindeki havada degil, ucaga binen kisilerde bulunur.
    Cevapla
  • Lale 4 yıl önce Şikayet Et
    Beni korkutmadı
    Cevapla
  • Haci vat 4 yıl önce Şikayet Et
    Acılmaktan korkmayın diyen arkadas bu degılmıydı?
    Cevapla
  • Sıla 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc hidayet eylesin Sertap sana ,aklını başına devşir ...
    Cevapla
  • lotuss 4 yıl önce Şikayet Et
    bu deyilmiydi dine hakaret eden başörtüyle alay eden örtüyü mü beyenmiyon Allahın emirlerinimi acı son yaklaşıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"