Yemekteyiz sunucusu Seda Sayan'ın açıklaması korkuttu! Gören gözlerine inanamadı

Televizyon ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlenen sanatçı Seda Sayan hastaneye kaldırıldı. Kullandığı sıcak su torbası yüzünden sırtında önemli derecede yanıklar meydana gelen Yemekteyiz sunucusu Seda Sayan, sağlık durumunun iyi olduğuna yönelik paylaşımda bulundu.

Yemekteyiz sunucusu Seda Sayan'ın açıklaması korkuttu! Gören gözlerine inanamadı
Yemekteyiz sunucusu Seda Sayan'ın açıklaması korkuttu! Gören gözlerine inanamadı
GİRİŞ 17.01.2020 14:13 GÜNCELLEME 17.01.2020 14:13
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Yeni yayın döneminde sunuculuk görevinde bulunduğu Yemekteyiz isimli yemek yarışması programıyla sevenlerinin karşısına çıkan ünlü şarkıcı Seda Sayan hastaneye kaldırıldı. Son dönemlerde özellikle sosyal mecrada yaptığı paylaşımlar ve jüri üyeliğini üstlendiği O Ses Türkiye programındaki davranış ve söylemleriyle de çok konuşulan isim Seda Sayan'ın vücudunda yanıklar oluşması hayranlarını derinden üzdü.

Seda Sayan oldukça aktif olarak kullandığı sosyal medya platformu üzerinden takipçilerine sırtında yanıkların meydana geldiği bir fotoğraf yayınlayarak, sıcak su torbası nedeniyle bu hale geldiğini paylaştı. Öte yandan sırtını su torbacıkları kaplayan ünlü sanatçı, sağlık durumunun iyi olduğunun özellikle altını çizdi. Seda Sayan'ın yürekleri ağza getiren halini gören kullanıcılar ise destek ve iyi dilek mesajları göndermeyi ihmal etmeyerek yorum yağmuruna tuttular. 

Yemekteyiz sunucusu Seda Sayan, "Sırtımın durumu bu nasıl bir göz yarebbim" ve "Nazar; sırtım su torbacıklarıyla dolu" notunu düştü.

seda sayan

YORUMLAR 44
  • İsimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Himmmmmmmm
    Cevapla
  • naz 4 yıl önce Şikayet Et
    cehennem de ne yaparız bacım tövbe RABBİM tövbe
    Cevapla
  • İsimsizler 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazen gözün gördüğüne acır insan lakin ne insanlar vardır da bir yangında yuvasını kaybeder bir kazada ailesini bazen acıkla savaşır bazen savaşta hayatta kalmaya çalışır bazen ise bir kurşunun hedefi olur. Kimileri 1 trilyonluk yemek yer kimileri acıkla savaşır, insanımız evsizken, topraklarımız başkalarına satılır. Elimizdekilerle yetinmek güzeldir lakin var olanla yok olmak insani bir dramdır. Oysa peygamber efendimiz Hz. Muhammed elindekilerini yetim ve yoksullara dağıtarak gerçek bir müslüman gerçek bir dinin temsiliydi.
    Cevapla
  • Elifcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun
    Cevapla
  • İsimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce masum insan çocuk savaşlarda suçsuz yere ölüyor öldürülüyor yanıyor parça parça oluyor kimsenin yüreği ağzına gelmiyor hanımefendinin sırtı yanmış acil kırmızı alarm verin ne büyük birşey olmuş ya!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ne R. Madrid, ne M. City, ne B. Münih... Avrupa'nın zirvesinde tek Türk!
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası