Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu mesajıyla seyirciyi bir kez daha mest etti

Dört sezon boyunca ekran serüveninde yer alarak hafızalara kazınan sahnelerde imzasını taşıyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncusu Mustafa Üstündağ Mekke'yi ziyaret etti. Sosyal medya platformu aracılığıyla Mekke'de çekildiği fotoğrafı yayınlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın beğenilen ismi Mustafa Üstündağ sevenlerinin tüm dikkatini üzerinde topladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu mesajıyla seyirciyi bir kez daha mest etti
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu mesajıyla seyirciyi bir kez daha mest etti
GİRİŞ 12.01.2020 14:08 GÜNCELLEME 12.01.2020 14:08
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında heyecan ve gerilim seviyesinin hat safhaya ulaştığı dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yakın takip altına alınan oyuncusu Mustafa Üstündağ, Mekke'yi ziyaret ettiğini sevenleriyle paylaştı. Yeni sezonda hem oyuncu kadrosuna zenginlik hem de olay örgüsüne hareketlilik kazandıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Boran rolünü üstlenen Mustafa Üstandağ, sosyal mecra üzerinden Mekke'de çekildiği fotoğrafı yayınlayarak takipçilerinin beğenisine sundu. 

Ecem Özkaya ile olan 10 yıllık evliliğini sonlandırmasının ardından soluğu Mekke'de alan Mustafa Üstündağ, paylaştığı Mekke fotoğrafının altına dikkat çeken ifadelerde bulunarak hayranlarını mest etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Mustafa Üstandağ, "Alemlerin tek efendisi olan, güzellerin güzeli tek olan Allah'a kulluk ediyorum. Yok başka efendim tek olan Allah vardır sadece. Sizi beni bilmem ama rabbim benim olduğu gibi hepimizin yanında. Siz yüce gönüllülerden rica ederim benim inancımı sorgulamayın... Ben yek ve bir olan alemlerim efendisi yüce Allah'a boyun bükerim, secdeye yatarım." şeklinde sözlere yer verdi.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz mustafa üstündağ

 

 

YORUMLAR 49
  • mrt 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu ülkede sizin gibi sanatçı kardeşlerimizin sayısını arttırsın..
    Cevapla
  • Ali A. 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimse anlamamış ama deist vari bir açıklama yapmış hatta bundan da çekiniyor gibi bir yorum yapmış. Ben de seni bilmem Mustafa kardeş ama ben Allah'a ve Resul'üne iman ettim.
    Cevapla
  • Yılmaz .a 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet aynen alemlerin efendisini ziyaret ediyor sözlerininde hiç geçmiyor
    Cevapla
  • medo 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin inançlı biri olduğunu bilmezdik, Allah C.C. hü selemet versin. Allah C.C. hüne kul olmak. Dünya ve ahirette, şereflerin, makamların, mevkilerin, şan ve şöhretin en yücesidir. Yeter ki mevla bizi kulluğuna kabul buyursun.
    Cevapla
  • YOZGATLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüce yaradanım gönlündeki neyse milyonlara katlayıp versin. Allah gitmek isteyipte gidemeyenlere ve içisirede bana nasip etsin. Allah kabul etsin kardeşim. Aminnnnn.
    Cevapla
  • Hasan58 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin
    Cevapla
  • Ahmet Yemen 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşimize. Mübarek olsun. Kutlarım. Selam ve Sevgiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!