O Ses Türkiye jürisi daha fazla kayıtsız kalamadı! Yarışmacıya göğüs kabartan jest

Hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği ve sesine güvenen birbirinden iddialı yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği O Ses Türkiye jürilerinden örnek davranış geldi. İzleyici kitlesini etkileyici sahne performanslarıyla ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye'nin özel konuğu olan Edanur'un hayalleri jüri üyeleri sayesinde gerçekleşti.

O Ses Türkiye jürisi daha fazla kayıtsız kalamadı! Yarışmacıya göğüs kabartan jest
O Ses Türkiye jürisi daha fazla kayıtsız kalamadı! Yarışmacıya göğüs kabartan jest
GİRİŞ 16.01.2020 12:25 GÜNCELLEME 16.01.2020 12:25
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında seyircisine müzik şöleni yaşatan ve kaliteli performanslarla kulakların pasını silen yarışma programı O Ses Türkiye bu hafta duygu yüklü anlara sahne oldu. Gerek yapımcılık gerekse sunuculuk koltuğunda Acun Ilıcalı'nın oturduğu O Ses Türkiye yarışmasında bu hafta Edanur özel konuk olarak sahnede ağırlandı.

Programa davet edilen görme engelli Edanur'un gerçekleştirmek istediği en büyük hayalinin jüri üyesi Murat Boz ile beraber ''Özledim'' isimli müzik parçası eşliğinde düet yapmak olduğunu söyledi. Yarışmaya katılmadan birkaç hafta öncesinde başvuruda bulunan ve Murat Boz'un karşı ayrı bir ilgisi olan Edanur istediklerine nihayet kavuştu.

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Edanur'un isteğini seve seve kabul eden Murat Boz'un gözyaşları içerisinde unutulmaz bir düete imza atması seyircilerin takdirini topladı. Akabinde, sahnede tek başına ''Fikrimin İnce Gülü'' isimli müzik parçasını da seslendiren Edanur, gerek ekran başındaki ve stüdyodaki izleyicilere gerekse jüri üyelerine ve sunucu Acun Ilıcalı'ya duygusal anlar yaşattı.

 

 

Tüm bunların yanı sıra jüri üyelerinden topluma örnek olacak bir davranış gelerek, görme engelli Edanur'un bütün eğitim masraflarını karşılayacaklarının sözünü verdiler. Ve en sonunda da hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek minik kızın yüzünü güldürdüler.

o ses türkiye

YORUMLAR 15
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc buyurdu: Müslüman kadınlara kızlara söyleyin örtünsünler.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dediğin mesaj nerede yazıyor? Aklıselim bir çok din adamı Kuran'a böyle birşey olmadığını söyledi.
    Cevapla
  • uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    3 ü bir olup sadece 1 tane mi öğrenci okutuyorlar? vah vah memleketin şarkıcıları bile gariban
    Cevapla
  • uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yarışma baş ağrısından başka bir şey değil, jürisinde beyazıt öztürk olan bir programa ses yarışması zaten denilemez bile.
    Cevapla
  • Hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    Alayini toplayip alayinla carpsaniz yinede HALUK leventin merhametinin Tek tirnagi olamaz...Biri Turkiyeye hic faydasi olmayan is bank ortagina yalaka suyuyla yikanmis paralar bagislar.Diger ikisi deri gerdirmelere para sacar.Bir digeri apartiman daireleri kolleksiyonu yapar.Sonrada merhametin reklamiyesini ICRA ederler.Bi Acun duzgundu oda taze Ve citir magazindee bayatladi..
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşmayı bırakın âllah razı olsun deyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı