Kim Milyoner Olmak İster'de tüm zorlukların üstesinden gelen Ümmü Gülsüm kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster programındaki umudu, neşesi ve sempatik tavırlarıyla tüm Türkiye'nin gönlüne taht kuran Ümmü Gülsüm'in tek istediği şeyi söyledi. 125 bin TL'lik büyük ödülle Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını tamamlayan konuşma engelli Ümmü Gülsüm, Başkan Erdoğan ile beraber görüntülü sohbet gerçekleştirdi. Peki, davranışları ve söylemleriyle herkesin takdirini kazanan Ümmü Gülsüm kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster'de tüm zorlukların üstesinden gelen Ümmü Gülsüm kimdir?
Kim Milyoner Olmak İster'de tüm zorlukların üstesinden gelen Ümmü Gülsüm kimdir?
GİRİŞ 20.01.2020 09:29 GÜNCELLEME 20.01.2020 09:29
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Yarışmacı Ümmü Gülsüm, Kim Milyoner Olmak İster programında kendisine yöneltilen doğru yanıtlayarak başarılı bir performans sergilemesinin yanı sıra yüzünden gülümsenin eksik olmaması ve pozitif enerjisi ile hemen herkesi kendisine hayran bıraktı. Artvin'de hayata gözlerini açan 27 yaşındaki Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Ümmü Gülsüm, henüz 4 yaşında iken ateşli hastalığa yakalanmasının ardından konuşma kabiliyetini kaybetse de hayata karşı inancını ve sevgisini asla yitirmemesi izleyicilerin yüreğine ilmek ilmek işledi. 

 

 

Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği bölümünden tamamlayarak mezun olan Ümmü Gülsüm, Kim Milyoner Olmak İster'de soruları ''yazı tahtası'' yardımıyla cevaplandırdı ve 250 bin TL'lik soruya kadar gelmeyi hak kazandı. Bu noktadan sonra elindeki yazı kağıdına ''Bazen yetinmek gerekir'' şeklinde derin anlam içeren bir yazı yazarak yarışmadan çekilme kararı alan yarışmacı Ümmü Gülsüm 125 bin TL'lik ödülü kazandı.

Kazandığı parayı kız kardeşlerinin eğitimi için kullanacağını açıklayan başarılı yarışmacı, sosyal platform aracılığıyla Başkan Erdoğan ile görüntülü canlı sohbet gerçekleştirdi. Yarışmacıya iyi dileklerde bulunan ve kendisini tebrik eden Başkan Erdoğan, Ümmü Gülsüm'e ''Benden arzun nedir?'' sorusunu yöneltti. Bu sorunun cevabını tekrardan bir kağıda döken Ümmü Gülsüm ''Sağlığınız'' yanıtını verdi.

 

 

ÜMMÜ GÜLSÜM KİMDİR?

Artvin ilinde doğmuştur.

4 yaşındayken ‘’ateşli hastalık’’ geçirmesinden ötürü konuşma yeteneğini kaybetti.

Konuşamayan, ancak söylenenleri duyabilen Ümmü Gülsüm 27 yaşındadır.

Lisans eğitimini, Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden bitirmiştir.

YORUMLAR 43
  • 125 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    kadere ram olmuş zorluklarla okumuş millete örnek olan bu kızımız bizlere çok şey öğretti.bazı yarışmacılar havalanma kırıtma şımarma-böbürlenme ben şurayı bitirdim şu meşhur üniversitede okuyorum diyenler bin tl alıp gitti.kişi kendi karekterini 5 dk ele veriyor.
    Cevapla
  • Denizci 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah....Hamuru bu topraklarda yoğrulmuş bir kardeşimiz..
    Cevapla
  • 007 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu bukadar abartiliyor.
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    engelli olduğu için olabilir mi, sen konuşmasını bilen biri olarak bile doğru dürüst yazamazken o yarışmaya katılıp zorlukları aşıyor
    Cevapla
  • kasım ocak 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C. yardımcısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak