Ramo yapımı bütün oyuncuları | Show TV'nin çiçeği burnunda dizisi Ramo konusu...

Hikayenin baş kahramanı olan Ramo'nun olağanüstü yaşam öyküsünün konu olarak işlendiği dizi projesi, 14 Ocak Salı tarihinde Show TV'de yayın maratonuna atılacak. Adana ilinde çekimleri gerçekleştirilen, baş rollerini ise Murat Yıldırım & Esra Bilginç'in üstlendiği Ramo dizisinin oyuncular kimdir? İddialı ve başarılı bir çıkış yakalamayı hedefleyen Ramo dizisinin hikayesi ve konusu...

Ramo yapımı bütün oyuncuları | Show TV'nin çiçeği burnunda dizisi Ramo konusu...
Ramo yapımı bütün oyuncuları | Show TV'nin çiçeği burnunda dizisi Ramo konusu...
GİRİŞ 20.01.2020 09:33 GÜNCELLEME 20.01.2020 09:33
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sevdiği insanların uğrunda elinden geleni ardına koymayan ve düşmanlarının karşısında ise korkusuz ve kendinden emin tavırlar sergileyen Ramo'nun hikayesi, 14 Ocak Salı tarihinden itibaren her Salı akşamı Show TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak. Hakkını sonuna kadar arayan, adaletin ve eşitliğin savunucusu olan Ramo'nun hedefleri için efendisine karşı çıkması olay örgüsünde güçlü bir şekilde aktarılacak. Öte yandan ailesini ve sevdiklerini her türlü kötülükten muhafaza edebilmek ve en iyi şartlarda yaşam sürmeleri için harekete geçen Ramo'nun başına heyecan ve gerilim dolu olaylar zinciri gelecek. 

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın üstlendiği ve senaryosunda da Yılmaz Şahin yer aldığı BKM imzasıyla Show TV izleyicisinin karşısına geçecek Ramo 14 Ocak Salı tarihinde saat 20:00’da yayın hayatına giriş yapacak.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DEN SONRA EKRANA GERİ DÖNDÜ...

Tanıtım fragmanlarının yayınlanmaya başlanmasıyla beraber izleyici kitlesinin tüm dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran ve aradan yıllar geçtikten sonra ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın tekrardan ekranlara döneceği dizi projesi Ramo unutulmaz anlara sahne olacak. Şu anki dönemde Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu üstlenen Murat Yıldırım, en son 2015-2016 yılları arasında yayınlanan Gecenin Kraliçesi isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda bulunmuştu.

 

 

RAMO DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Haksızlığa karşı baş kaldıran ve sevgiyi her şeyin önüne koyan Ramo'nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmanın ekrana geleceği Ramo ilgi çekici öyküsüyle ekran serüvenine başlayacak. Dizinin çekimleri Adana'nın Taşköprü ilçesinde gerçekleştirilmektedir.

RAMO DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Murat Yıldırım (Ramo)

İlker Aksum (Hasan)

İlhan Şen (Neco)

Esra Bilgiç (Sibel)

Görkem Sevindik (Boz)

Macit Koper (Durdu)

İdil Fırat (Fidan)

Yiğit Özşener (Yavuz)

İlkay Kayku (Neslihan)

Cemre Baysel (Fatoş)

Rüzgar Aksoy (Halef)

YORUMLAR 10
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tutarmi tutmazmi asla bilmem ama asla asla asla murata yaki$mayan bir dizi.O ba$ka rollerin oyuncis ama böyle bir konunun degil.Ben asla yaki$tiramadim.Birde ahlak toplum terbiyesi gibi cok cok azda olsa terbiyesi olan dizi degil.Murat böyle bir rolu nasil kabul eder anlamiyorum.
    Cevapla
  • Yörük GURD 4 yıl önce Şikayet Et
    Taşköprü , Kastamonu'nun ilçesidir. Taşköprü. Adana da harika bir tarihi eserdir.İki merkez ilçeyi birbirine bağlar. Filmler-diziler de çevresinde eski mahallerde geçer genelde.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Murat Yildirim bu role yakismiyor daha cok bence ask filmlerinde oynamaliydi bu benim görüsüm
    Cevapla
  • bediratak 4 yıl önce Şikayet Et
    5 dakka baktım 7 kişi vurdular dizi de. Devletimiz bu dizilere niye engel olmuyor anlaşılır gibi değil. Gençlerimiz bunlara özeniyor yazık değil mi geleceğimize
    Cevapla
  • RAMAZAN 4 yıl önce Şikayet Et
    kitap okuyunca aşkı memnu okumayınca ramo mu olunuyor o zaman biz ramo olalım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı