Kuruluş Osman 7.bölüm fragmanı: Varını yoğunu ortaya koydu! Gururlandıran tablo...

1 haftalık bir aranın sonrasında tekrardan yeni bölümleriyle yayına girecek olan Kuruluş Osman fragmanı nefes kesen anlara sahne oldu. Düşmanlar tarafından Osman Bey'in esir tutularak işkence uygulanmasının ekrana taşındığı Kuruluş Osman 7.bölüm fragmanında Allah-u Ekber nidaları yükseliyor. Tam da bu noktada Osman Bey'in düşman elinden kurtulup kurtulamayacağı yönündeki soru akıllarda merak uyandırmaya başladı.

GİRİŞ 22.01.2020 15:31 GÜNCELLEME 22.01.2020 15:31
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Yönetmen koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu ve yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncu kadrosunu aynı çatı altında buluşturan Kuruluş Osman 7.bölüm fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu. Osman Bey'in, Yannis tarafından hain tuzağa çekilerek esir tutulmasının göze çarpan detaylar arasında bulunduğu Kuruluş Osman fragmanında; ''Yeryüzünde tek bir Türk bile kalsa, devletimiz ve töremiz yaşıyor demektir'' şeklinde kıvanç duygusu açıkça uyandıran sözlere yer veriliyor. 

Tüm bunların dışında Şeyh Edebali, Osman Bey'in hazine kadar değerli olduğunun özellikle altını çizip düşmanlarına kendinden emin bir şekilde meydan okurken, kötülüklerinde sınır tanımaz hale gelen Yannis ise hem düzeni hem de çağı değiştireceğine yönelik göz dağı veriyor. Diğer taraftan Aygül ise Bala Hatun'u karşısına alıp Osman Bey'in başına gelen hadiselerden onu sorumlu tutarken, Kuruluş Osman fragmanının sonunda ise Osman Bey'in düşman karşısında dimdik durarak büyük savaşın fitilini ateşleyecek sözlerde bulunması heyecan ve gerilim düzeyini hat safhaya taşıyor.

KURULUŞ OSMAN 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ziraat Türkiye Kupası'nın maç programının 14 Ocak Salı ve 21 Ocak Salı tarihine denk gelmesinden ötürü yoğun bir beğeniyle yakın takip altına alınan dizinin 1 (bir) hafta daha yayınlanmayacağı öğrenildi. Buna göre, Kuruluş Osman yeni bölümü 22 Ocak Çarşamba günü ekran macerasını hız kesmeden sürdürecek.

YORUMLAR 84
  • Ahmet mora 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapımcı oturup kendi kendine seyretsin.. dündü heralde benim gibi niceleri seyretmesi. Oturup kendileri seyretsin
    Cevapla
  • cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    burak ip atlasın seksek oynasın yakışmıyor diziye..
    Cevapla
  • Seyfullah 4 yıl önce Şikayet Et
    En bundan önceki Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan II Burak Özçivit den daha çok yakıştırıyorum çünkü çünkü kuruluş osmanlı'daki efektler oyuncular çok yapmacık hareketleri var diziye yakışmıyor lar ?
    Cevapla
  • Agzına saglık 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını versin bir dizi keyfim vardı onuda Burak bozdu hiç yakışmıyor engini oynatacaktınız
    Cevapla
  • İsimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye 3 haftadır cıkmıyo
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizi carsamba günü salı günü olan maçla ne alakası var bahane reklam avantasi için millete kazık atıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...