Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu 'hastane' itirafı ile yürekleri ağza getirdi

ATV'de hız kesmeden ekran serüvenine devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın baş rol oyuncusu olan Yalçın Hafızoğlu acilen hastaneye kaldırıldığının itirafını gerçekleştirdi. Her Salı ekrana taşınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Çakırbeyli ailesinin üyesi olan Hızır Ali rolünü üstlenen Yalçın Hafızoğlu setteyken yaşadığı zorlu anları hayranlarıyla paylaştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu 'hastane' itirafı ile yürekleri ağza getirdi
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu 'hastane' itirafı ile yürekleri ağza getirdi
GİRİŞ 22.01.2020 09:45 GÜNCELLEME 22.01.2020 09:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ATV'de etkileyici ve sürükleyici senaryosu, yetenekli oyuncu kadrosuyla tutkunlarını beş sezon boyunca ekran başına kilitlemeyi başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yoğun ilgi gören ismi apar topar hastaneye sevk edildi. Birbirinden dişli rakiplerine rağmen her dönem reyting sıralamasını en üst seviyelerde kapatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Çakırbeyli ailesinin en gözde isimlerinden Hızır Ali karakterini  canlandıran Yalçın Hafızoğlu sette yaşadığı kötü anısını seyircilerle paylaştı.

 

 

Yayına giren her sahnesiyle tüm dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol gereği Hızır Çakırbeyli'nin oğlunu canlandıran Yalçın Hafızoğlu, Dizi TV programında çarpıcı itiraflarda bulunarak şu sözlere yer verdi:

‘’Bir keresinde çok fena belim tuttu. Bayağı adım atamıyorum, yürüyemiyorum. Sahnede de benim iş aracının tepesinden atlamam gerekiyor ve elimdeki silahla da karşıma çıkanları taramam gerekiyor.3-2-1 kayıt oldu. Yanımda da Hakan abi var, Hakan Karsak. O da çok korumacı ‘Orayı atlarken diğer ayağının üstüne atla, şöyle yap, böyle yap.Ben atlayayım seni tutayım’ falan diyor. Bir şey oldu, nasıl yapacağım bunu. 1,5-2 metre var.Bel ağrısı tuttu mu adım atamazsın,bırak atlamayı. Neyse benim anım geldi, atladım böyle kaldım. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Sonra bıraktık. Tık diye yan yattım. Hastaneye gidiyor muyuz dedim, aldılar beni hastaneye götürdüler.’’

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz hızır ali

YORUMLAR 17
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam anisini anlatmis son sette yasadigi olayi degil
    Cevapla
  • Ercan Çelebi 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun kardeşim Rabbim başarılarının devamını getirsin inşaallah yazın Caddebostan sahile bekliyorum sandalyen benden yine Ercan caddesahil
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun seyirci ile resmen dalga geçiyorsunuz 1 ay oldu ortada dizi Yok ya ayıptır.
    Cevapla
  • Dogan 4 yıl önce Şikayet Et
    Oynatmayın artık hic bir özellegi kalmadı.cıkın artık oynamayacağını söyleyin de milleti kandırmayın çünkü buna hakkınız yok .onur akına söyleyin .
    Cevapla
  • Cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun kardeşim umarım citti bir durumun yoktur tekrar ALLAH şifalar versin geçmiş olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı