Aldatma itirafı pişman etti

Çiğdem Anad'ın TV'de canlı yayındaki 'Aldatıldım' itirafı, programın yapımcısı olan eşiyle arasını açtı. Anad, 'orada böyle bir itirafı yaptığım için çok pişmanım ve çok üzülüyorum' diye konuştu.

Aldatma itirafı pişman etti
Aldatma itirafı pişman etti
GİRİŞ 16.01.2008 11:14 GÜNCELLEME 16.01.2008 11:14

Haberci Çiğdem Anad'ın, 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında aldatıldığını itiraf etmesi, evde sorun çıkardı. Çiğdem Anad, Müjde Ar, Aysun Kayacı ve Pınar Kür'le birlikte sunduğu ve aktör Tamer Karadağlı'yı ağırladıkları programda, özel hayatını gözler önüne sererek, eşinin kendisini aldattığını söylemişti. Yayında Müjde Ar'ın, Tamer Karadağlı'ya olan tutumlarından dolayı 'Çok flörtöz oldunuz' demesi, Anad'ın programın yapımcısı da olan eşi Veli İbrahimhakkıoğlu ile tartışmasına ve arasının açılmasına neden oldu.

KOCAMI ÇOK SEVİYORUM

'Kocamı çok seviyorum' diyen ünlü haberci, 'Bu yüzden orada böyle bir itirafı yaptığım için çok pişmanım ve çok üzülüyorum' diye konuştu. Anad, 'Çünkü eşimin yaptığı olay aldatma değildi aslında. Yanlışı ben yaptım. Tamer Karadağlı beni konuya dahil etmeye çalıştı. Eşimi bu anlamda çok üzdüğüm için üzülüyorum. Çünkü onun bu anlamda adının geçmesi de çok üzücü' dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı