Mucize Doktor gündemin merkezine oturan 'ölümcül virüs' salgınına dikkatleri çekti!

Sosyal duyarlılık bilincinin kazandırılmasına yönelik sahnelere yer veren Mucize Doktor dizisinin fragmanında Korona virüsü nedeniyle Berhayat Hastanesi'nin karantinaya alındığı görülüyor. Çin'in Vuhan isimli kentinde meydana gelen ve son günlerde ölüm vakalarıyla karşılaşılmasına sebebiyet veren Korona virüsüne Mucize Doktor dizisinde göndermede bulundular.

GİRİŞ 25.01.2020 12:28 GÜNCELLEME 25.01.2020 12:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kimi zaman duygu yüklü yeri geldiğinde de yansıttığı çarpıcı sahneleriyle ekran başındaki izleyicisini etkisi altında bırakan Mucize Doktor dizisinin fragmanı yayına girdi. Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal ve Hazal Türesan gibi isimlerin baş rolünü üstlendiği Mucize Doktor’da gelecek hafta tüm dünya için ölümcül tehdit unsuru oluşturan Korona virüsüne gönderme yapmaları bütün dikkatleri üzerine çevirdi.

 

 

Hızlı ölüm vakalarının görülmesi ve çığ gibi büyümeye başlamasından ötürü bir anda tüm dünyanın konuştuğu bir konu olan Korona virüsü salgını nedeniyle Berhayat Hastanesi’nin karantina altına alındığı sahne oluyor.

 

 

3 hastasını birden kaybeden Doktor Ferman, konu hakkında Baş Hekim Adil’i bilgilendirerek, "Malezya'dan birlikte uçağa binmişler. İki hasta eks oldu. Üçüncü hastayı da kaybediyoruz. Çok hızlı seyrediyor. Bir kaç saat içinde olup bitiyor her şey" şeklinde ifadelere yer vererek durumun ciddiyetini dile getiriyor.

Çin’in Vuhan kentinde meydana gelerek çok kısa bir zaman içerisinde hızla yayılmaya ve etkisini göstermeye başlayan Korona virüsü salgınından ötürü hastanenin de karantinaya alınması üzere burada görevde bulunan Nazlı ve Doktor Ali ise hastaneden çıkamaması ve Nazlı’nın duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamaması ekrana taşınıyor.

YORUMLAR 8
  • Onur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ali vefa çozer
    Cevapla
  • Erima 4 yıl önce Şikayet Et
    simdi dusunmeden edemiyorum, aklima gelenler, turkiye malezya ile siki isbirligi icinde, tesadufen virus malezyadan geliyor, kardesim niye singapurdan gelmiyor da malezyadan geliyor bu kotu virus. ikincisi, milletin yaptigi dizilerin aynisini yapmayin gozunu seviyim biraz orijinal olun ya. dr house var bilmem neler var, calma cirpma yapmayin. bana gore acizlik!!!
    Cevapla
  • vatan millet 4 yıl önce Şikayet Et
    dizinin kurgusu ve oyuncu performansı cok güzel. ancak geri planda evrim ve baskin şekilde sekuler yaşam pompalamasi var dikkat.
    Cevapla
  • MUHAMMED 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Aysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilinçli yayılıyor bu virüsler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?