Kim Milyoner Olmak İster'de hayal kırıklığına uğratan soru! Ne yaptıysa olmadı..

Büyükten küçüğe izleyici kitlesinin ekranın başından bir an bile ayrılmadan takip ettiği yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de yöneltilen sorunun doğru yanıtı şaşkına uğrattı. Yeni yayın döneminde Kenan İmirzalıoğlu'nun keyifli ve eğlenceli sunumuyla ekrana taşınan Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı joker hakkını kullanmasına rağmen yanlış cevabı verince yarışmadan elendi.

Kim Milyoner Olmak İster'de hayal kırıklığına uğratan soru! Ne yaptıysa olmadı..
Kim Milyoner Olmak İster'de hayal kırıklığına uğratan soru! Ne yaptıysa olmadı..
GİRİŞ 01.02.2020 20:08 GÜNCELLEME 01.02.2020 20:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Çok geniş bir yelpazede seyircisi bulunan, yarışmacılara yöneltilen ilginç sorularla tüm dikkatleri ve ilgiyi canlı tutmayı başaran Kim Milyoner Olmak İster'e bu hafta katılan yarışmacı program esnasında son derece zor anlar yaşadı. Genel kültür seviyesini yükselten sorularla her dönemde izleyicisi tarafından rağbet gören Kim Milyoner Olmak İster'in 27 Ocak Pazartesi tarihinde ATV ekranındaki yerini alan son bölümünde ''Strazburg salgını'' sorusu geceye damgasını vurdu.

Programa katılan yarışmacıya yöneltilen; 1518 yılında Strazburg'da yaşanan salgında yaklaşık 400 kişi haftalarca kendilerine engel olamadan hangisini yapmışlardır? şeklindeki sorunun doğru yanıtının hangisi olabileceği bir hayli düşündürdü. Hatta ekran başındaki seyirciler ise doğru şıkkı merak ederek internet platformu üzerinden yoğun bir şekilde sorgulamalarını gerçekleştirdi. Uzun bir süre kafa yorduktan sonra joker hakkını kullanan yarışmacı, yanlış seçeneği söylemesi üzerine yarışmadan elendi.

İşte, sorunun doğru yanıtı...

 

 

1518 yılında Strazburg'da yaşanan salgında yaklaşık 400 kişi haftalarca kendilerine engel olamadan hangisini yapmışlardır?

A: Kahkaha atmak

B: Dans etmek

C: Çığlık atmak

D: Kaşınmak

Doğru cevap: B Dans etmek

YORUMLAR 13
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorular dandik gerisi güzel. Her zaman bunu programcılara hatırlatacağım. Batı ile alakalı çok lüzumsuz gereksiz sorular . İslam kültürüyle ilgili nerdeyse soru yok. Üzgünüm.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Format gereği arkada ilk sırada oturanlar yüzüne bakılır şık siyah giyinmli bayanlar. Dikkatli bakarsanız aralarında gülüştüklerini de görürsünüz. Hatta birisi bakışları yüzünden sosyal medyada alay konusu olmuştu :)
    Cevapla
  • Yusuf çınar 4 yıl önce Şikayet Et
    Gayet basittttt birr soru cevabını biliyordun
    Cevapla
  • MUSTAFA ODUNCU 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende bu yarışmada arkadaki seyircilerin % 90 'nının ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Siyah giymesine takıldım sanki tembihlenmiş gibi hepsi :)
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Kamera açılarındaki seyirciler hep bayan bilinç altı izlettirme hilesi. Hem yarışmacı ve sunucu açıları bayan genelde %50-60 aynı kişiler.
    Cevapla
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorular dandik düzeltin lütfen
    Cevapla
  • zfr 4 yıl önce Şikayet Et
    gayet kaliteli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak