Zuhal Topal'la Sofrada programında geçen hafta yaşanan olay takipçilerinin diline düştü!

Zuhal Topal'ın keyifli ve eğlenceli sunumu eşliğinde gerçekleşen programın 29 Ocak Çarşamba tarihinde seyircisinin karşısına geçen son bölümünde daha önce görülmemiş bir olay meydana geldi. Profesyonel anlamda aşçılık mesleğini icra eden gelin adayının Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında hazırladığı deniz ürünlerinden oluşan menü kaynanalara bir hayli zor anlar yaşattı.

GİRİŞ 04.02.2020 13:34 GÜNCELLEME 04.02.2020 13:34
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Kimi zaman izleyici kitlesini gülmekten kırıp geçiren bazen de hararetli tartışmaların ekrana taşındığı Zuhal Topal'la Sofrada programında tarihe geçen bir olay yaşandı. Yayın hayatına başlangıç yaptığı ilk günden itibaren programda ilk defa ahtapot, karides ve kalamar gibi deniz ürünlerinden oluşan bir menünün hazırlandığını gören kaynanalar neye uğradıklarını şaşırdı. Yaşamları boyunca tadını bile bilmedikleri deniz ürünlerinin lezzetine bakan kaynanalar Zuhal Topal'la Sofrada programında epey güçlük çektiler.

Yarışmacının hazırladığı ızgara ahtapotun tadına bakarak puanlama gerçekleştirecek kaynanaların görür görmez midesi bulanıp tepki gösterirken aynı zamanda tadım yapmak durumunda oldukları için de ağızlarındaki lokmaları çiğnemek konusunda da oldukça zorlanmaları dikkatlerden kaçmadı.

 

 

17 senedir evli olan ve profesyonel anlamda aşçılık görevini yerine getiren kadın yarışmacı, kaynanalar için 29 Ocak Çarşamba tarihinde şu menüyü hazırladı: Çeşmi Nigar Çorbası, karides güveç, kalamar tava, ahtapot ızgara, ahtapot salatası, Girit ezme, ızgara çupra, biberiyeli patates, Akdeniz salatası, kaymaklı ayva tatlısı.

zuhal topalla sofrada

YORUMLAR 71
  • Omer 4 yıl önce Şikayet Et
    Yemeğin tadına bakılmıyor nede olsa saçma sapan şeylerle bahane bulmaya uğraşıyorlar. Gayet iyi olmuş
    Cevapla
  • Size 4 yıl önce Şikayet Et
    Size sonuna kadar katılıyorum herşeyde yenmez
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    kültürel damak tadı,damağın alışkanlıkları çok önemli. Sunumu yapan hanım efendiye, afrikada bir kabiledeki insanlara ikram edilen antep baklavası sonrasında insanların zoraki yutkunmaları, ikinci dilimi katiyen reddetmelerini gösteren videoyu izlemesini tavsiye ederim. marketlerde satılan kalamarın tadını bende beğenmiyorum. Ahtapotu merakımdan yerdim ama büsbütün görünce insanın içi kalkar. Şekil yapacağım diye insanları tiksindirmenin bir anlamı yoktu.
    Cevapla
  • necmi 4 yıl önce Şikayet Et
    insanlar ekmek bulamazken yemegi begenmedim nimeti begenmedim alay eder gibi artık buna bir dur demeli yazık
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    yemek yarışması değil bu tam bir fiyasko bizim türkiyede nakadar kurme varmış para için ayak kaydırmalar evlerinin ğörüntü mutfak ğörüntüleri hiç lokantaların mutfağı veya restorant ların mutfağını ğörenlerr varmı ki aralarında yok o yemeklerin niğmetlerin aşalanması bir an önce bu yanlışın vaz ğeçilmesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var