Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı hayal kırıklığına uğradı! Beklemediği anda...

Yarışmacıların, soruların her birini doğru yanıtlayarak 1 milyon TL'lik büyük ödüle ulaşma hayalini kurduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında heyecan fırtınası esti. Bilgisine ve tecrübesine güvenen kişilerin performansını sergilediği Kim Milyoner İster programına katılan yarışmacının şansı bir türlü yaver gitmedi. Seyirci jokerinde çıkan sonuca güvenerek soruya yanlış yanıt veren yarışmacı programdan elendi.

GİRİŞ 07.02.2020 19:56 GÜNCELLEME 07.02.2020 19:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Uzun yıllardır ''bilgi yarışması'' formatında yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren ve her yaş grubundaki izleyici kitlesine hitap eden yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster bu hafta da hafızalara kazınan dakikalar yaşattı. 1 Şubat Cumartesi tarihinde Kenan İmirzalıoğlu'nun keyifli sunumu eşliğinde ATV ekranlarındaki olmazsa olmaz yerini alan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya yöneltilen ''Bronz'' sorusu bir anda tüm gidişatı değiştirdi.

Programa katılan yarışmacının karşısına çıkan ''Bronzun diğer adı nedir?'' sorusunun doğru yanıtını bilemeyince seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Akabinde, kullandığı seyirci jokerinde çıkan büyük yüzdeye göre soruya yanıt vermek isteyen yarışmacı sonucu görünce hayal kırıklığına uğradı. Seyirciye güvenerek Bronz sorusunu yanlış cevaplandıran Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı yalnızca ''Kısmet'' şeklinde duygularını dile getirerek yarışmadan ummadığı bir şekilde elendi. 

kim milyoner olmak ister

 

 

İşte, Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya yöneltilen Bronz sorusu:

SORU: Bronz'un diğer adı nedir?

ŞIKLAR: A-TUNÇ

B-BAKIR

C-ÇİNKO

D-KALAY

DOĞRU CEVAP: A-TUNÇ

YORUMLAR 13
  • Misafirr 4 yıl önce Şikayet Et
    Sesli soruda yabancı bi parça çaldımı mazallah hemen biliyorlar kimin söylediğini yada parçanın ismini.
    Cevapla
  • Tuılkg 4 yıl önce Şikayet Et
    O soru seyirciye sorulacak sorumu hepsi genç Aleyna tilkiden başka be bilirler
    Cevapla
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Soruların büyük kısmı dandik ve lüzumsuz vesselam.
    Cevapla
  • mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    ünüversite mezunu yarışmacılar genel kültürde ve tarihimizi ilgilendiren barnşlarda dökülüyor. BATInın bilmem hangi dansçının saçını döğmesini bilen üniversiteliler...! çok çağdaş oluyor. ne her şeyini kaybeden nesil nasıl çağdaş oluyor çözemiyorum. ys bunlar cahil ya nben. bir de kitap okuduklarını iddia ediyorlar. o da ayrı muamma. tageçmişini okumayan ne okuyor çözemedim. tamammı KENDİNİ nasıl teselli edersi n tARZINDA BOŞ KİTAPLAR.
    Cevapla
  • Milyoner değilim 4 yıl önce Şikayet Et
    Aksilik bir türlü yakasını bırakmadı ifadesinin açıklamasını yazıda bulamadım.Sorunun cevabını bilememiş seyirciye sormuş seyirci de bilememiş.Daha önce de benzer durumlar olmuştu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi