Eltilerin Savaşı ne kadar izlendi (Box Office) | Liderlik koltuğundan düşmüyor...

Kahkaha tufanı estiren eğlenceli sahneleriyle gösterime girdiği ilk günden itibaren sinema tutkunlarının ilgi odağı haline gelen Eltilerin Savaşı toplamda ne kadar izlendi? Yüksek gişe hasılatı elde eden ve sinema salonlarında çok geniş bir izleyici kitlesi tarafından rağbet gören Eltilerin Savaşı konusu ve oyuncu kadrosu nedir? İşte, son günlerin en çok konuşulan beyaz perde projesi hakkında merak edilen her şey...

GİRİŞ 26.02.2020 10:48 GÜNCELLEME 26.02.2020 10:48
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İlk defa 31 Ocak 2020 tarihinde vizyondaki yerini alarak seyircisini gülmekten kırıp geçiren sahneleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Eltilerin Savaşı, son günlerde komedi filmi arayışı içerisine girenler için en cazip alternatif olmaya başladı. Gupse Özay, Uraz Kaygılaroğlu, Ferit Aktuğ ve Merve Dizdar gibi oyuncu isimleri aynı çatı altında buluşturan Eltilerin Savaşı, bütün filmler içerisinde ''en iyi hafta sonu rakamı'' rekorunu geçerek iddialı ve başarılı bir başlangıç yapması gözlerden kaçmadı.

ELTİLERİN SAVAŞI TOPLAMDA NE KADAR İZLENDİ? GİŞE RAKAMLARI VE HASILATI BELLİ OLDU...

2020 senesinin en iyi açılışını yapan Eltilerin Savaşı, ilk 3 (üç) günde toplamda 586 bin 946 seyirci tarafından izlendi. Senaryosunu Gupse Özay'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgetay'ın oturduğu Eltilerin Savaşı'nda, Gizem ve Sultan isimlerindeki iki eltinin komik ve eğlenceli atışmalarının ve rekabeti konu olarak işlenmekte ve yine bu 2 karakterin hem evliliğe hem de hayata karşı bakış açıları ele alınıyor.

 

 

eltilerin savaşı

İŞTE, ELTİLERİN SAVAŞI TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI!

VİZYONA GİREN ELTİLERİN SAVAŞI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Görüntü yönetmenliğinde Burak Kanbir'in bulunduğu ve müziği de Barış Diri'ye ait olan Eltilerin savaşı filminin oyuncu kadrosunda; Merve Dizdar, Gupse Özay, Ferit Aktuğ, Uraz Kaygılaroğlu ve Füsun Demirel gibi yetenekli isimler yer almaktadır.

İZLENME REKORLARI KIRAN ELTİLERİN SAVAŞI KONUSU NEDİR?

İki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmelere, bitmek bilmeyen rekabete odaklanıyor. Gizem ve Sultan elti olan iki genç kadındır. İkili arasında yaşanan ufak atışmalar bir süre sonra yerini tatlı bir rekabete bırakır. Birbirlerinin yaptıklarından geri kalmayan eltiler, kendilerini eğlenceli bir savaşın içinde bulur. Kardeş olan Selim ve Fatih de bir süre sonra eşleri arasında yaşanan bu rekabet rüzgarına kapılır. Sosyal medyaya düşkünlükleri ile bilinen Gizem ve Sultan’ın evlilik hayatlarına odaklanılan filmde, iki eltinin yarış içindeyken Selim ve Fatih’i nasıl etkiledikleri de gözler önüne seriliyor.

YORUMLAR 25
  • Yaşar ŞENYURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle filimlerin izleyici rekoru kırması izleyicilerin seviyesinin ne durumda olduğunun bir göstergesidir. yazık
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında bu filmin ve ivedik filmlerinin başarısı genel karakterimiz konusunda ip ucu veriyor... giderek karaktersiz bir millete dönüşüyoruz... milletime hakaret için söylemiyorum... ama fiili durum budur.
    Cevapla
  • ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru Tespit
    Cevapla
  • Murat Bozmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi chp yandaşı basın Ak partili oyuncu veya müzisyeni parlatacak haberi yapıyor ?
    Cevapla
  • Nurr 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık vallahi yazık.. Bu gidiş nereye..
    Cevapla
  • şeriat 4 yıl önce Şikayet Et
    şu koca burunlu terörist sevici kadın oynamış. para verseler gidip izlemem. çok şükür vatan haini değilim. kimse izlemesin vallahi şehitlerin kemikleri sızlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!