'Gündüz Gece' ekibi bu hafta, Gürcü lezzetleriyle dolu İzmit'te

Sevilen türkücü Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla Anadolu’nun saklı kalmış güzelliklerini ekrana getiren Gündüz Gece izleyicisini gezdiriyor. Gündüz Gece, bu hafta İzmit’teki gezisine kaldığı yerden devam edecek.

'Gündüz Gece' ekibi bu hafta, Gürcü lezzetleriyle dolu İzmit'te
'Gündüz Gece' ekibi bu hafta, Gürcü lezzetleriyle dolu İzmit'te
GİRİŞ 07.02.2020 20:05 GÜNCELLEME 07.02.2020 20:05

Anadolu’nun keşfedilmeyi bekleyen köşeleri Kürşat’ın neşe dolu sunumuyla Gündüz Gece’de izleyiciyle buluşuyor. Gündüz Gece bu hafta şehrin karmaşasından kaçıp Karadeniz havasını solumak isteyenlerin adresi İzmit’ten evlere konuk olacak.  

Kürşat İzmit’te ilk olarak Gölcük’e gitti. Burada tarihi evleri gezen Gündüz Gece ekibi İzmit’in eski çağlara kadar uzanan köklü tarihi hakkında bilgi aldı. Gündüz Gece ekibinin bir sonraki durağı Gürcülere has oyunların sergilendiği halk oyunları merkezi oldu. Halk oyunları ekibiyle keyifli anlar yaşayan Kürşat, seslendirdiği türkülerle kulakların pasını sildi. 

Gündüz Gece ekibi son olarak Gürcü yemekleriyle bezeli bir sofraya konuk oldu. Burada haşo yemeği ve yumurta dolmasının püf noktalarını öğrenen Kürşat, İzmitli hanımlarla birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 22:40’da Kanal 7’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi