Mucize Doktor 23.bölüm 2.fragmanı: Hevesi kursağında kaldı! Her şey güzel giderken...

Mucize Doktor 22.son bölümde; Ali’ye karşı duygularını artık gizlemeyip kalbinden geçenleri olduğu gibi söyleyen Nazlı aldığı ‘Yapamam’ yanıtıyla hayal kırıklığına uğradı. Mucize Doktor son bölümde; Ali'den uzak kalmaya daha fazla dayanamayan Nazlı gözyaşlarına hakim olamayıp kendisine sımsıkı sarılarak bırakmaması için yalvardı. Ferman'a özel doğum günü organizasyonu yapıldığı Mucize Doktor 23.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 20.02.2020 22:48 GÜNCELLEME 20.02.2020 22:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

13 Şubat Perşembe tarihinde duygu yüklü sahneleriyle seyircisini derinden etkileyen Mucize Doktor 22.son bölümde; Ali, son günlerde kafası bir hayli karışık olan Nazlı ile arkadaşlığını koruyabilmek açısından araya mesafe koymak mecburiyetinde kalırken, içini döktüğü Ferman'dan aldığı ilişki tavsiyelerini uygulayabilmek noktasında oldukça güçlük çekti. Mucize Doktor son bölümde; Ali'nin kendisine tavır takınarak soğuk davrandığını ve şimdiden sonra sevmemek için çaba sarf ettiğini gören Nazlı ise duygularını saklayamayarak, ''Ben de sana karşı bir şeyler hissediyorum!'' şeklinde itiraf gerçekleştirmesi sahne oldu. Ferman Hoca'ya karşı eskiden hissettiği duyguları itiraf etmesi yüzünden oluşan kafa karışıklığının önüne geçmeyi başaran ve artık kimi sevdiğinden emin olan Nazlı, gözyaşları tutamayarak Ali'ye sımsıkı sarılmasının ardından Mucize Doktor 23.bölüm fragmanı seyircisi tarafından dört gözle bekleniyor. Nazlı, kimseye dokunamayan Ali'nin kendisini bırakmaması için yalvarırken hiç beklemediği bir anda Ali'den ''Yapamam'' yanıtını alıp hızlıca uzaklaştığını görmesiyle beraber hayalleri ve umutlarının suya düşmesinin akabide Mucize Doktor 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

MUCİZE DOKTOR 23.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

MUCİZE DOKTOR 23.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 23.bölümüyle 20 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00’da seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak.

 

 

YORUMLAR 7
  • öznur güner 4 yıl önce Şikayet Et
    yani iri gözlü oyuncu kim ki
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İri gözlü oyuncu çok kötü bir oyun sergiliyor,gerçek ve samimi değil , marangoz olsun,mecbur değil oyunculuk yapmaya ,rızkını başka yerde ara
    Cevapla
  • Komik 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakikat
    Cevapla
  • tersadam 4 yıl önce Şikayet Et
    şu dizi işinin hepsi fox be. millet çılgın gibi dizi seyrediyor. diziinin bir bölümü üç saat, 45 dakika tekrar, 30 dakika fragman, 15 dakika ana haberlerde konu ediliyor. ye babam ye. mucize doktormuş., güya bir gruba bakışı değiştiriyormuş . alakasız. misafirlikteyken karşımda televizyon olduğu için mecburan göz atmak zorundaq kaldığımdan biliyoru. tıp terimleri serpiştirlmiş hokus pokus dizisi millet ucuz seyre ali bahaneler uyduruyor.
    Cevapla
  • Doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    The Good Doctor dizisinin ucuz bir taklidi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!