Savaşçı 94.bölüm 2.fragmanı: Zehir zemberek sözler! Haddini fena bildirdi...

Son bölümün ardından yayına giren Savaşçı 94.bölüm fragmanında; Albay Halil İbrahim Kopuz, Astsubay Başçavuş Ali Çekiç ve Astsubay Kıdemli Üstçavuş Selçuk Yenilmez arasında bir tercih yapmak mecburiyetinde kalmıştır. Savaşçı fragmanında, Tim, pusu kurularak esir tutulan iki askerin hayatını kurtarabilmek adına zamana karşı yarışırken bu tehlikeli yolculukta kendilerini zorlu engeller beklemektedir.

GİRİŞ 22.02.2020 17:38 GÜNCELLEME 22.02.2020 17:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Nefes kesen sahnelere imza atan Savaşçı 94.bölüm fragmanında Albay Halil İbrahim Kopuz'a yöneltilen; ''Siz biraz önce Selçuk'un ölmesine karar verdiniz komutanım'' sözleri büyük yankı uyandırırken, tuzağa düşürülerek ele geçirilen iki askerin düşman elinden kurtulup kurtulamayacağı merak ediliyor. Savaşçı 93.son bölümde; Thomas Edward Lawrence'ın, Albay Halil İbrahim Kopuz'la telefon görüşmesi gerçekleştirerek esir tuttukları Astsubay Başçavuş Ali Çekiç ve Astsubay Kıdemli Üstçavuş Selçuk Yenilmez'den hangisinin yaşayacağına ve öleceğine yönelik karar vermesini istedi. Savaşçı son bölümde; ''Hangi askerini kurtaracağına sen karar vereceksin!'' şeklindeki sözleriyle pazarlık yapan Thomas Edward Lawrence her geçen saniye Tim ekibi için büyük tehdit unsuru oluşturmaya devam ederken, iki askerin esir tutuldukları yerden sağ salim çıkarabilmek için artık kaybedecek zaman kalmamıştır. Savaşçı 94.bölüm fragmanında Albay'a iki askeri arasında karar vermekten başka seçenek bırakılmazken, Kılıç Timi üyelerinin arkadaşlarını düşmanlara yem etmemek için vereceği çetin mücadele ekranlara taşınacak.

SAVAŞÇI 94.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın bulunduğu, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği ve yönetmenliğinde de Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın yer aldığı Savaşçı 94.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SAVAŞÇI 94.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Savaşçı 94.bölümüyle 16 Şubat Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 6
  • GEZGİN 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlemekten keyif alıyorum ve izliyorum...
    Cevapla
  • ali ince 4 yıl önce Şikayet Et
    SAAT 20 diyorsunuz saat 21 de başlıyor
    Cevapla
  • adam 4 yıl önce Şikayet Et
    baştan sona saçma illa abartacaklar herşeyi
    Cevapla
  • Aslan karabey 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox izlemiyorum, izlettirmiyorum.. İstediği kadar dizi yapsın, ne yaparsa yapsın hiç farketmez.. Fox haindir, subliminal mesaj verir, haberleri yalan ve provaksoyondur, sunucuları homosexsuel eğilimi olan erkekler ve kadınlar. Nerede hain, provake edilecek haber var bir bakın hemen fox da seyredin.
    Cevapla
  • sibel 4 yıl önce Şikayet Et
    fox dizilerinden ne zaman vazgececeksiniz
    Cevapla
  • Zaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi başka... Ön yargılı olma...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı