Sefirin Kızı 10.bölüm 2.fragmanı: Nare, sonunda rest çekiyor! Karşısına aldı...

Sefirin Kızı 9.son bölümde; Nare - Sancar bir kez daha karşı karşıya gelirken şimdiye kadar saklı tutulan gerçeğin gün yüzüne çıkması gidişatı bambaşka noktaya taşıdı. Sefirin Kızı son bölümde; Sancar - Gediz ulaştıkları güvenlik kamerası görüntülerinde Nare'nin Akın tarafından saldırıya uğradığını görmeleri üzerine hayatının şokunu yaşadılar. Her bölümü farklı heyecana sahne olan Sefirin Kızı 10.bölüm fragmanı geldi

GİRİŞ 24.02.2020 11:35 GÜNCELLEME 24.02.2020 11:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

17 Şubat Pazartesi tarihinde Star TV'de tutkunlarının soluk soluğa takip ettiği dizi projesi Sefirin Kızı 9.son bölümde; Sancar, Gediz'den saklayarak ''köstebek'' olarak gördüğü Müge'nin izini sürerek hedeflerine ulaşabilmek için harekete geçerken, Nare ise Akın'ın aslında kim olduğunu açıkça gözler önüne serip Müge'ye inandırabilmek için kolları sıvadı. Sefirin Kızı son bölümde; Hem Sancar'ın hem de Nare'nin farklı sebeplerden ötürü Müge'nin peşine düşmeleri ikisininde kaderinin tekrardan aynı noktada kesişmelerine zemin hazırladı. Güven Bey'in telefonunda bulunan güvenlik kamerası görüntülerinde Nare'nin Montenegro'da Akın tarafından saldırıya maruz kaldığı ve beraberinde Nare'nin de Akın'ı bıçakladığı gerçeğini hem Sancar'ın hem de Gediz'in öğrenmesinin ardından Sefirin Kızı 10.bölüm fragmanı izleyici kitlesinin karşısına geçti. 

 

 

SEFİRİN KIZI 10.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 10.bölüm fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu.

 

 

Sefirin Kızı 10.bölüm fragmanında; Nare’yle yüzleşen Sancar şu ana kadar kendisinden gizlenen büyük gerçeği öğrenmesi sahne oldu. Sancar'ın "Kafamı gömdüğün yer kum değil gaflet. Unutma vakti değil bulma vakti" sözleri gelecek hafta yayına girecek yeni bölüme damgasını vuruyor.

Sancar, Müge'ye karşısına alıp Akın'ın yerini bilip bilmediğini yönelik hesap sorarken Müge de "Nare bana her şeyi söyledi’’ diyerek yanıt veriyor. Nare’nin "Yapma" diyerek tepkisini belli etmesinin ardından Sancar ise "Ben haklı çıkarım diye mi yapmayım. Yoksa sen haklı çıkarsın diye mi? Her durumda kıracağız kalemi" şeklinde sözleriyle son noktayı koyuyor.

SEFİRİN KIZI 10.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden yetenekli isimlerin paylaştığı Sefirin Kızı 10.bölümüyle 24 Şubat Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında sürprizlerle dolu bölümüyle seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 1
  • Sinem 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok sıktı ya... Uzatmak için habire geçmişe dönmeler aynı konunun uzatildikca uzatılması... Gerçekten sıktı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer