Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.bölüm fragmanı: Tetiği çekecek! Sona doğru yaklaştı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.son bölümde; Bicoların eyleme döktükleri öc alma planı Boran’ı zor durumda bırakarak işin içinden çıkılamaz bir hale getirmiştir. Son bölümde; Kardeşinin hayatını kaybetmesi üzerine yoğun bir intikam ve hırs duygusuyla bilenen Bicolar kaptırdıkları paranın nerede olduğunu tespit etmek için elinden geleni ardına koymadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.bölüm fragmanı yayına girdi.

GİRİŞ 25.02.2020 15:10 GÜNCELLEME 25.02.2020 15:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

18 Şubat Salı tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.son bölümde; Yapılanları bir türlü hazmedemeyen ve başına gelenlerin acısını çıkarmak isteyen Bicolar, bu sefer yeğenleri Demet’i kullanarak Boran’ı ters köşe yapmak için intikam planını uygulamaya aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Boran hazırlanan tuzağa düşerek Demet’in aslında iyi biri olduğuna kanma gafletinde bulunurken, masum zannettiği kişinin canından olmaması adına anlattığı bilgiler masanın tüm planlarını suya düşürmüştür. Tufan için kurulan kumpas Boran’ın anlattıkları nedeniyle başarısızlıkla sonuçlanırken, hem Çakırbeyliler tarafından ele geçirilen paraların nerede olduğunu hem de Nasuh’un hayatta olduğunun bilgisine ulaşan Bicolar, hiç vakit kaybetmeden öğrendiklerini Altan’la paylaşmalarının beraberinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Boran’ın önemli bilgi aktarımında bulunması üzerine maddi kayba uğramalarının yanı sıra itibarlarının da büyük bir sarsıntıya uğramalarının sahne olmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.bölüm fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu mu?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 158.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.bölüm fragmanı yayınlandı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE KÖTÜ HABER GELDİ!

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 158.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.bölümü 25 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 7
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok bozuldu
    Cevapla
  • enişte 4 yıl önce Şikayet Et
    kabak tadı verdi
    Cevapla
  • Mete TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlediğim bu dizide son zamanlarda iyice saçmalamaya başladılar. 1. Madem Boran yakalandı neden önlem alınmıyor? 2. Damla neden öğrendiği çok önemli bilgiyi Alparslana aktarmıyor? 3. Diş dolgulu takip ise tam bir rezalet. 4. Damla / Ebru ve Alparslanın bu kadar imkanı varken nasıl oluyor da sınırsızların yerini tespit edemiyor? 5. Çok önemli biri olmasına rağmen Dahlan'ın adamı neden üç beş kişiyle korunuyor? Hızır'ın ekibi korumuyor? Daha neler neler. Lütfennnnn biraz kalite.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu diziye bakiyorum ama cogu yeri geciriyorum cok bunaltiyor uzun ve gereksiz sahneler
    Cevapla
  • Yusuf DEMİR 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarık ÜNLÜOĞLU vefat edeli aylar oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...