Kuruluş Osman 12.bölüm 2.fragmanı: Onları idamın eşiğinden çekip çıkarabilecek mi?

Kuruluş Osman 11.son bölümde; Türkler, dört bir tarafı sarıp sarmalayan Moğolların istilası sonucunda tamamen yok olma tehlikesiyle burun buruna gelirken esir tutulan halkın şimdiden itibaren tek umut kaynağı hiç şüphesiz Osman Gazi'dir. Kuruluş Osman son bölümde; Moğol komutanı Balgay, bütün obalar üzerinde hakimiyet ve üstünlük elde etmek için ortalığı tozu dumana kattı. İşte, Kuruluş Osman 12.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 26.02.2020 10:45 GÜNCELLEME 26.02.2020 10:45
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Heyecan ve gerilimin bir an bile eksik olmadığı son bölümün arkasından yayına giren Kuruluş Osman 12.bölüm fragmanında; Osman Gazi'nin ''Balgay yemi yuttu, ötesi bendedir!'' sözler gidişatı bütünüyle değiştirecek ve hem Türklerin hem de obanın akıbetini etkileyecek gelişmelere zemin hazırlamıştır. Kuruluş Osman yeni bölümde; Osman Bey'den gerekli malumatı alan Şeyh Edebali'nin, ''O vakit yürü Osman bey! Dem de devran da senindir; yürü ki ardın sıra dağlar, ardın sıra çağlar yürüsün...'' şeklinde karşılık verdiği sahne gelecek hafta damgasını vuracak. Kuruluş Osman 11.son bölümde ise; Moğol komutanı Balgay, Osman Gazi'nin sonunu kendi elleriyle hazırlamak adına her defasında türlü oyunlara başvurup Söğüt, Kayı ve Türklere ait bütün obaları istila ederken ele geçirilen beyler ve halk zulüm altındadır. Kuruluş Osman son bölümde; Türkler yok olmanın eşiğine gelirken Moğolların karşısında bir başına kalan Osman Gazi, ele geçirilen topraklarını ve halkının özgürlüğünü kurtarmak için Şeyh Edebali'den de aldığı destekle beraber kendine yeni bir yol haritası çizdi. 

KURULUŞ OSMAN 12.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın bulunduğu ve senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı zengin oyuncu kadrosu, güçlü olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla ATV ekranlarındaki yerini alan Kuruluş Osman 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KURULUŞ OSMAN 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Diriliş Ertuğrul isimli dizi projesiyle yakından tanıdığımız Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Bozdağ Film imzasıyla ATV ekranlarına taşınan Kuruluş Osman 12.bölümüyle 26 Şubat Çarşamba tarihinde saat 20:00'da yayınlanacak.

YORUMLAR 46
  • mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem Burakta ısrar ediyorsunuz en azından sesini değiştirin.
    Cevapla
  • K.D 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk demek at demektir. Atlı okçu demektir. At üstünde savaş sahnesi olmadan dizi eksiktir
    Cevapla
  • Cakmak 4 yıl önce Şikayet Et
    Tuzaga dustu tamam ve tuza dusuren komutani maglup etin ve nicin orda komutani isini bitirmede n birakiyor ve gidiyor adam adam hemen kalkip devam ediyor olmaz eyer orda galip geldinse yarim birkmiyacaksin savas boledir orda bitireceksin gercekci olmuyor braz
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizi amacından çıkıyor görünen o..... Abdurrahman gazi ve diğer beylerin teşbihte hata olmaz katır yapılıp kırbaçlanması TÜRK e bunun reva görülüp gösterilmesi acı verici.... senarist ve yönetmenin amacı ne olaki.. sanki algı oluşturma peşindeler.. Bu dizi birçok ülkede yayınlanıyor, Türk ü ne hala getirdiniz... yazık......
    Cevapla
  • Fatif 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizide alp sayısı az en azından tam teçhizatlı atlarıyla 300.400kisilik bir.kadro lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak