Mucize Doktor 24.bölüm fragmanı: Ters köşe yaptı! Hiç beklemedikleri bir anda...

Mucize Doktor 23.son bölümde Beliz'in Ferman'a özel sürpriz doğum günü etkinliği organize etmesi keyifli ve eğlenceli bir atmosfer yaşattı. Mucize Doktor son bölümde Nazlı-Ali hastanede kanserle savaşan hastasının hayallerini gerçekleştirip mezuniyet partisi düzenlerken ilişkilerine yeni bir boyut kazandıracak radikal karar aldı. Mucize Doktor 24.bölüm fragmanında ise olayların seyrini değiştirecek ilk adım atılıyor.

GİRİŞ 27.02.2020 11:22 GÜNCELLEME 27.02.2020 11:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor 24.bölüm fragmanında; Uzun süredir ilişkilerine bir türlü yön veremeyen Nazlı ve Ali, artık korkuları bir kenara bırakıp tüm cesaretiyle birlikte olma yönünde karar aldı. Yeni bölüm fragmanında, sevginin kıymetinin bir kez daha farkına vararak bu zorlu yolculukta ne pahasına olursa olsun beraber yürümeye başlayan Nazlı ve Ali ikilisinin duygusal konuşmaları seyircisini mest etti. Mucize Doktor son bölümün hemen arkasından gelecek hafta neler yaşanacağına yönelik önemli ipuçları izleyici kitlesine aktarılırken, hem Nazlı hem de Ali kendinden emin bir şekilde birbirine karşı attıkları adımın hala etkisini üzerinden atamazken her şeyin bir rüya olduğunu hissetmeleri sahne oldu. Mucize Doktor 23.son bölümde; İlaç bağımlısı olan bir hastanın yoğun ısrarı üzerine narkoz verilmeksizin ameliyata alınması gerilim düzeyini katlayarak artırırken, aile sevgisini her şeyden üstün tutarak fedakarlık örneği sergilemesi izleyenleri derinden etkiledi. Gencecik bir kızın yakalandığı kanser hastalığını güçlü motivasyonuyla yenerek dimdik ayakta durması için Ali ve Nazlı el ele verip ona unutulmaz bir mezuniyet partisi hazırladı. 

 

 

MUCİZE DOKTOR 24.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

MUCİZE DOKTOR 24.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 24.bölümüyle 27 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00’da seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak.

YORUMLAR 9
  • Songül 4 yıl önce Şikayet Et
    Gayet çok güzel bir dizi severek izliyoruz dizinin devamını bekliyoruz umut dağıtıyor yalnız öpüşme sahneleri koymayın lütfen çünkü çocuklarla birlikte izliyoruz. Çocuklar heyecanla izliyor diğer bölümün gelmesini ailece iple çekiyoruz
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok beğendiğim bir dizi, dilerim ki uzun süre devam eder. Boş beleş töre filmleri, vura vura insan bırakmayan mafya filmleri, artık gına getiren Ağa filmleri yerine bunun gibi filmlerin olmasını yeğlerim. Otizm ve savant sendromu olan bir insanın hayata adaptasyonu, birini sevebileceği ve benzeri zorluklara aşabileceğini görmek daha mutlu ediyor. Herşey mükemmel değil elbet ama şuan TV de en iyisi budur.
    Cevapla
  • Kayahan23 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk aile yapısını bozmaya çalışan dizilerden biri. Gelecek bölümde neler yaşanağını anlattığınız için teşekkürler. . .
    Cevapla
  • muhammet ali 4 yıl önce Şikayet Et
    türk aile yapısını bozmaya çalışan dizimi ? insaf be kardeş insaf herşeye rağmen otizmli olmasına rağmen aşk yaşıyabilmesini gösteriyor dizi en naif aşk ve duyguları anlatıyor o kadar dizi varken bu diziye türk aile yapısını bozmaya calısıyor diyorsunuz ayıptır be
    Cevapla
  • Yafes 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bunu gorebilse ne güzel olacak. Tamamen Amerikan emperyalizmi bir film.
    Cevapla
  • anlamadım 4 yıl önce Şikayet Et
    Hastanelerde sürekli aşk yaşanmak zorunda mı?
    Cevapla
  • milli 4 yıl önce Şikayet Et
    sağlıkçılara bakış açımız değişti nöbet işi sıkıntı
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    başlarda izlediğim diziydi. sonrasında aşk dizisine döndü izlemeyi bıraktım.
    Cevapla
  • Bozok 4 yıl önce Şikayet Et
    fox izlemiyoruz, izlemeyecegiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...