Savaşçı 95.bölüm 2.fragmanı: Dehşete düşüren manzara! Tim, şehit mi verecek?

Savaşçı 94.son bölümde; Albay Halil İbrahim Kopuz, Merlin'in çirkin pazarlığı yüzünden çok kritik bir tercihte bulunmak mecburiyetinde kalırken ölüm emri verilen Ali için tehlike çanları çaldı. Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Kaan Bozok ekip arkadaşlarını kurtarabilmek için gözünü karartıp riskli planını aktif hale getirirken çetin geçen yeni operasyona çıktı. Nefes kesen sahneleriyle Savaşçı 95.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 07.03.2020 09:25 GÜNCELLEME 07.03.2020 09:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

23 Şubat Pazar tarihinde Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imzasını atan Savaşçı 94.son bölümde; Vatan ve millet üzerindeki hain emellerini gerçekleştirebilmek için yapabileceklerinde sınır tanımayan Merlin, bölgede bulunan vatandaş ile Türk askerlerinin arasını bozarak gerilim ortamı oluşturmaya kalktı. Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Kağan Bozok ise bu krizin çığ gibi büyümemesi adına elinden geleni ardına koymasa da vatandaşın Türk Askeri Üssü'ne saldırı eylemi gerçekleştirmesi sonucunda olaylar kontrolden çıkmaya başladı. Diğer taraftan Albay Halil İbrahim Kopuz'un yapmak zorunda kaldığı tercih yüzünden Astsubay Başçavuş Ali Çekiç için ölüm emri verilmesi Kılıç Timi'nde tansiyon seviyesini giderek yükseltirken, Yüzbaşı Kağan Bozok'un ustalıkla hazırladığı kurtarma planının başarılı sonuç vermesinin ardından Savaşçı 95.bölüm fragmanı bekleniyor. ''Dedeleriniz nasıl gittiyse, siz de gideceksiniz! Hatta buradan senin cesedini göndereceğim'' sözleri işitirken Yüzbaşı Kağan Bozok ise ''Onların adını anarken ağzını yıkacaksın!'' yanıtını vererek düşmanlarına korkusuzca meydan okuması heyecanı zirveye taşıdı.

 

 

SAVAŞÇI 95.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın bulunduğu, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği ve yönetmenliğinde de Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın yer aldığı Savaşçı 95.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SAVAŞÇI 95.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Savaşçı 95.bölümüyle 1 Mart Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 6
  • Âdil.. aktas 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal.olsun..size.
    Cevapla
  • Ceydas 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynenff
    Cevapla
  • R.T.E 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim bordo berelilerimizin yeteneklerinin yarısını bile göstermiyorlar bu dizide. Ama yine de çok güzel.
    Cevapla
  • 1071 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kanal bangır bangır yalan dolan haberlere yer veren kanal değil mi? izlemeye değmez...
    Cevapla
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi
    Cevapla
  • eretna 4 yıl önce Şikayet Et
    foxta yayinlanmasi bir muamma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer