Arda Kural, Tutunamayanlar'la kendine hayran bıraktı! Şimdilerde izleyicinin yeni gözdesi...

Yaşadığı sağlık problemlerinden ötürü uzun yıllar boyunca televizyon ekranlarından uzak kalan Arda Kural'ın Tutunamayanlar isimli dizi projesinde rol üstlenecek olması gündemde yankı uyandırdı. Gerek oyunculuk yeteneğiyle gerekse sempatik tavırlarıyla bir dönemin parlayan yıldızlarından Arda Kural, Tutunamayanlar projesiyle seyircisine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Arda Kural, Tutunamayanlar'la kendine hayran bıraktı! Şimdilerde izleyicinin yeni gözdesi...
Arda Kural, Tutunamayanlar'la kendine hayran bıraktı! Şimdilerde izleyicinin yeni gözdesi...
GİRİŞ 12.03.2020 15:04 GÜNCELLEME 12.03.2020 15:05
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Psikolojik rahatsızlıktan kaynaklı olarak geçirdiği meşakkatli dönemi arkasında bırakan Arda Kural, 12 yıl aradan ardından yeniden kamera karşısına geçecek olması sevenlerini bir hayli heyecanlandırarak özellikle sosyal platformda adından söz ettirmeye başladı. 2000'li yıllarda oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi projeleriyle büyük bir sükse elde eden, fakat sağlığının kötüye doğru gitmesi nedeniyle hastanede tedavi sürecinden geçen yetenekli oyuncu Arda Kural, TRT1 ekranlarında yayın macerasına devam eden Tutunamayanlar adlı dizi projesinde karşımıza çıkacak.

Oyunculuk hayatına tekrardan geri dönerek soluğu Tutunamayanlar yapımının setinde alan Arda Kural hayranlarının yüzünü güldürürken, dizinin yönetmenlik koltuğunda oturan ve senaryosunu kaleme alan Osman Nail Doğan ise sosyal mecra aracılığıyla ünlü oyuncunun kadroya transfer olduğunun müjdesini verdi. 

Leonardo Di Caprio'ya olan benzerliğiyle bir döneme damgasını vuran Arda Kural; televizyon ekranlarında rol aldığı Eyvah Kızım Büyüdü projesiyle oyunculuk tecrübesi kazanmasının yanı sıra Lise Defteri'ndeki Ediz rolü ve Emret Komutanım isimli dizideki Ferit rolüyle oyunculuk kariyerinde önemli başarılara imza atmıştır.

arda kural

YORUMLAR 46
  • Psikolog 4 yıl önce Şikayet Et
    Şizofreninin ne olduğnu bilmeden olumsuz yorum yapmak çok sığ bir durum. İyilik hali sadece ilaçlarla değil sosyal ve mesleki alanlarla birlikte oluşturulabilir. 12 yıldır ne zorluklar çektiğini ailesiden başkası kimse bilemez. Umarım daha stabil bir hayat sürer. Şizofreni ile yaşamanın mümkün olduğunu öğretir bizlere..
    Cevapla
  • Nazlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Malesef leyla ile mecnunun birebir taklidi ama nefendir bilmem aynı kalitede değil aslında burdaki oyuncularda iyi yada onu çok iyi bildiğimizden tekrar tekrar izlesemde hiç sıkmıyor
    Cevapla
  • Sualp 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasta olduğu için değil, adam gibi adam olduğu için 12 yıl boyunca kimse rol vermedi..Seni seviyoruz
    Cevapla
  • Fatih2 4 yıl önce Şikayet Et
    Tutunamayanlar bir Leyla ile Mecnun olurmu? Olmaz. Halâ leyla ile mecnunun eski bölümlerini açıp izleyen büyük bir kitle var...
    Cevapla
  • Cefakar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir leyla mecnun izleyicisi olarak bu çok yapmacık geliyo
    Cevapla
  • Goksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok beğenerek izlediğim, absürd olmasıyla ünlü güzel bir dizi. Oyuncu arkadaşlara başarılar diliyorum. Hoşgeldin Arda, seni çok özledik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?