Sefirin Kızı 11.bölüm fragmanı: Sancar'ı bekleyen son ne olacak? Gözler ona çevrildi!

Sefirin Kızı 10.son bölümde; Nare, her şeyi Sancar’dan gizli tutmaya tüm ısrarıyla devam edip onu koruma altına almayı amaçlarken, Sancar ise gerçeklerin peşine düşme ateşiyle yanıp kavrulmaktadır. Sefirin Kızı son bölümde; Elvan’ın hakim karşısında Halise Efeoğlu’nun, Nare’yi darp ettirdiğini kendisine bizzat itiraf ettiğine yönelik açıklamada bulunması geceye damgasını vurdu. Sefirin Kızı 11.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 02.03.2020 23:06 GÜNCELLEME 02.03.2020 23:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

24 Şubat Pazartesi tarihinde yayına giren Sefirin Kızı 10.son bölümde; Sancar, her ne pahasına olursa olsun gerçekleri gün yüzüne çıkarmak için Nare'nin bile karşısında durarak artık geri dönüşü olmayan yola çoktan girmiştir. Sefirin Kızı son bölümde; Sancar, Nare'den aradığı desteği göremediği için karşılaşacağı sonuçlara göğüs gerip yalnız başına hareket etmeyi göze alırken olayları seyrini değiştirecek Gediz faktörünü hesaba katmamıştır. Geçmişi hatırlamak dahi istemeyen ve her defasında gerçeklerin üstünü örtmeye çalışan Nare, Sancar'ın elini kana bulamaması için türlü çareler ararken, Güven ise para karşılığında Akın'ın nerede olduğunun bilgisini vermek için Sancar ile anlaşmanın eşiğine gelmesinin ardından Sefirin Kızı 11.bölüm fragmanı bekleniyor. Mahkemede Nare'nin duruşması görülürken sürpriz şekilde Elvan'ın salona katılıp Halise Efeoğlu'nun söz konusu Nare Çelebi'yi darp ettirdiğini kendisine itiraf ettiği gerçeğini hakime anlatıp gidişatı bütünüyle etkilemesinin akabinde Sefirin Kızı 11.bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

 

SEFİRİN KIZI 11.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 11.bölüm fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu.

 

 

SEFİRİN KIZI 11.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden yetenekli isimlerin paylaştığı Sefirin Kızı 11.bölümüyle 2 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında sürprizlerle dolu bölümüyle seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 5
  • yasemin 4 yıl önce Şikayet Et
    neden amerikaya hiç bir şey olmuyor çünkü bütün ülkeler amerikanın kuklası
    Cevapla
  • yasemin 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika yine yaptı savaşını savaş topla tüfekle olmuyor böyle değişik yollarıda var
    Cevapla
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu haberle ilgilenmiyoruz ve görmek istemiyoruz
    Cevapla
  • buişlerböyle 4 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle katılıyorum... yapmayın kardeşim bu saçmalıkların haberini
    Cevapla
  • sibel 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!