Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159.bölüm fragmanı: Yaptıklarının faturası pahalıya mal oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.son bölümde Masa toplantısından çıkan oylama sonucunda uğradığı ihanet sonrası kendi başına hareket eden Boran üyelikten çıkarıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır hem Altan'ı hem de Sınırsızlar'ı etkisiz hale getirmek içim ekibiyle beraber evlerine silahlı saldırı operasyonu gerçekleştirmek için atağa kalktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 10.03.2020 22:11 GÜNCELLEME 10.03.2020 22:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.son bölümde; Büyük ihaneti bir türlü gururuna yediremeyen ve yapılanların bedelini en ağır şekilde ödetmek isteyen Boran, masa üyelerinden bağımsız bir şekilde faaliyete geçerek Demet'i rehin olarak tutması olayların fitilini ateşledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Gözünü intikam ve hırs bürüyen Boran, Bicolar'ın hazırladığı kumpasın karşılığında Demet'i ele geçirerek düşmanlarından öcünü almak için planlarını uygulamaya alırken hiç hesaba katmadığı gelişmeler kendisini beklemektedir. Hızır, dostları başta olmak üzere masada bulunan bütün üyeleri hiçe sayarak Boran'ın kendi teknikleriyle işe kalkışması üzerine gidişata dur diyebilmek için masa üyelerine oylama açması herkesi şaşkına döndürmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159.bölüm fragmanı bekleniyor. İşin ucunda kendi dostu dahi olsa en başından itibaren sergilediği tutum ve davranışlarını affetmeyerek masa üyeleriyle toplantı gerçekleştirip oy çokluğu ile Boran'ın üyelikten çıkarılma kararının verilmesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159.bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. İşte, gerek Bicolar'ı gerekse Sınırsızlar'ı hiç vakit kaybetmeden fişini çekmek isteyen Hızır, düşmanlarıyla olan amansız savaşına hız kesmeden devam ederek Tufan'ın evine ölümcül operasyon düzenlemesinin sahne olduğu diziye dair en son detaylar...

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 159.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA BORAN'LA İLGİLİ VERİLEN ŞOK KARAR...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 159.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159.bölümü 10 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 17
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten merak ediyorum hangi kafayla senaristler yazıyor bu diziyi sıkmaya başladı iyileri birden hayin oluveriyor ,keklik gibi insan vuruyorlar ,devlet desen devlet değil, Mafya desen Mafya deyil,hangi amaca hizmet ediyor ve neden düşman dekikleri hep ortalıkta cirit atıyor,bari mantık doğrultusunda yazın,ki izleyiciyi kaybetmeyin, çok uzun süren dizilerin suyunu çıkarmadan bitirmeyi hiç bilmiyorsunuz
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar sikinti yok 1 ay izlemeyin 1 ay sonra hepsine internetden bakin bukadar basit
    Cevapla
  • Yörük 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ATV iyice çığırından çıktı. dizilerde çok reklam veriyor ve dizileri kafasına göre bi yayınlıyor bi yayınlamıyor, oh seyirci nasıl olsa eşek gibi izleyecek diye mi düşünüyor acaba?
    Cevapla
  • Mete TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    03 Mart akşamı dizi yoktu. Neden maç vardı. Sanki çok önemli bir maç. Bu dizi zaten son zamanlarda çok basit oldu, atv de iyice azıttı. Bu dizi avt de değil başka bir kanalda yayınlanmalı.
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Olmasada olur bugün Ramo var onu izliyorum zaten eşkıyanın eski heyecanı bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer