Kuruluş Osman 13.bölüm 2.fragmanı: Ses getiren 'Diriliş' ayrıntısı! Altını çizdi...

Hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kuruluş Osman 12.son bölümde hayatı tehlike altına giren Selcan Hatun’u sağ salim kurtarabilmek için canla başla mücadele verildi. Her bölümü soluk soluğa takip edilen Kuruluş Osman son bölümde Gündüz ve Batur’un canına kıyılmasının önüne geçebilmek için Osman Gazi taş üstünde taş bırakmayarak Türklerin gücünü ve kararlılığını ortaya koydu. Kuruluş Osman 13.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 04.03.2020 09:17 GÜNCELLEME 04.03.2020 09:17
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Çarşamba akşamlarının olmazsa olmaz dizi projeleri arasına kazınan ve başarılı prodüksiyonuyla göz dolduran sahnelerle seyircisini ağırlayan Kuruluş Osman 12.son bölüm sahnesinde yer verilen Ertuğrul Gazi göndermesi geceye damgasını vurdu. Kuruluş Osman son bölümde; Dündar Bey'i karşısına alarak tüm cesaretiyle meydan okuyan Osman Bey'in Ertuğrul Gazi'nin oğlu olduğunu çarpıcı şekilde bir kez daha hatırlatması seyircisini heyecan seviyesini ikiye katladı. Diğer taraftan obayı düşmanların türlü dümenlerinden temizleyerek akıbetini garanti altına almak isteyen Osman Bey'in Moğol Komutanı Balgay'a pusu kurması seyircisini ekran başına kilitlerken, düşmanların Selcan Hatun'un canına kast etme girişiminde bulunması sonucunda yaşayıp yaşamayacağının merak edilmesinin ardından Kuruluş Osman 13.bölüm fragmanı bekleniyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra hem Gündüz'ün hem de Batur, ölümün kıyısına doğru giderek yaklaşırken Osman Bey ise idama kurban gitmelerine mani olmak adına canını dişine takmasının akabinde Kuruluş Osman 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE ERTUĞRUL GAZİ GÖNDERMESİ...

KURULUŞ OSMAN 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın bulunduğu ve senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı zengin oyuncu kadrosu, güçlü olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla ATV ekranlarındaki yerini alan Kuruluş Osman 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Diriliş Ertuğrul isimli dizi projesiyle yakından tanıdığımız Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Bozdağ Film imzasıyla ATV ekranlarına taşınan Kuruluş Osman 13.bölümüyle 4 Mart Çarşamba tarihinde saat 20:00'da yayınlanacak.

YORUMLAR 37
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Reytinglerde yine birinci fox tvci portakalin ve chplilerin cocuklari yine pek üzülmüs havluyorlar Osman gazi (burak özcivit) host diyor hahaha
    Cevapla
  • Emine 4 yıl önce Şikayet Et
    Resmen Tarihimizi değiştiriyorlar, Normalda Ertuğrul beyinde dizide olması lazım 93 yaşına kadar yaşamış ve Osmanla birlikte mücalede vermiş. Gelsin artık Ertuğrul bey diziye yeter artık tarihimizi yansıtacaksa olduğu gibi yayınlansın hayal ürünü değil
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Okadar beklentiye 0 icraat
    Cevapla
  • Cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bikaç bölüm izlemeyip dikkati çekmek lazim
    Cevapla
  • zmc 4 yıl önce Şikayet Et
    iyidir iyidir gençler. ha bire Ertuğrul gelecek diye bekler dururum emme Osman da iyidir.
    Cevapla
  • kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    oyunculuk berbat senaryo berbat
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Chpli kamil hiç bakmadigi diziyi beyenmemis ha kamil ha kemal bizde yedik senin ufak beyininle attigin fitneyi heeeee
    Cevapla
  • sss 4 yıl önce Şikayet Et
    sen berbatsın yaşantın berbat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı