Mucize Doktor 25.bölüm 2.fragmanı: Herkesin tepkisini çekti! Dengeler değişiyor...

Ekran serüveninde yerine aldığı ilk günden itibaren yediden yetmişe seyirci yelpazesine sahip olan Mucize Doktor 24.son bölümde Nazlı ve Ali yeni bir ilişkiye yelken açtı. Toplumsal farkındalığa parmak basan sahneleriyle adından söz ettiren Mucize Doktor son bölümde cinayet suçundan hapis yatan kişi hastanede akıl almaz kriz çıkardı. Sürpriz gelişmelerle seyircisini ağırlayan Mucize Doktor 25.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 05.03.2020 14:49 GÜNCELLEME 05.03.2020 14:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Her hafta izleyici kitlesini etkisi altında bırakmaya ve geniş çapta ilgi görmeye tüm hızıyla devam Mucize Doktor 24.son bölümde; Nazlı ve Ali şimdiden sonra ne istediklerinden artık gerçekten emin olup bütün kararlılıklarını ve cesaretini konuşturarak beraber olma yolunu seçti. Mucize Doktor son bölümde; İçini tarifi mümkün olmayan bir heyecan kaplayan ve birbirlerine nasıl davranacakları konusunda tereddütlere düşen ikili, her ne kadar bu sürecin tahmin ettiklerinden bile zor geçeceğini bilse de asla pes etmedi. Diğer taraftan menfaati için sınır tanımaz hale gelen Kıvılcım ise kimsenin akıl sır erdiremediği planını hayata geçirip Beliz'in karşısına geçerek artık hastanenin tek varisi olmadığının özellikle altını çizerek kendisine kardeş geldiği gerçeğini yüzüne çarpmasının ardından Mucize Doktor 25.bölüm fragmanı bekleniyor. Berhayat Hastanesi'nde tüm bu gelişmeler meydana gelirken işlediği yedi cinayet suçundan ceza evine mahkum edilen kişinin bir çocuk için bir an önce bulunması gereken karaciğeri için donör olması hiç beklenmedik sonuçlara zemin hazırlayıp işitilen silah sesleriyle korku ve panik dolu anlar yaşanmasının akabinde Mucize Doktor 25.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

MUCİZE DOKTOR 25.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

MUCİZE DOKTOR 25.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 25.bölümüyle 5 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00’da seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak.

YORUMLAR 7
  • okay 4 yıl önce Şikayet Et
    fragmanı izleseniz yeter filmin içi boş
    Cevapla
  • cafer 4 yıl önce Şikayet Et
    kanal yanlış kanal bir yahudi kanalı ne beklenirdiki
    Cevapla
  • Bora 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin orjinalinde de ask var ama orda sanki geri planda kalmis gibi yavas yavas rahazsiz etmeden ilerliyor ve son bir iki bölümde gercek anlamda vurgulaniyor...bizde diziler 16-20 degil 50-70 bölüm ve süreleri 2-2,5 saat olunca da senaristler hakli olarak gereksiz sahneleride araya yamamak zorunda kaliyorlar burda amac dizi saatini uzatip gereginden cok reklam almak yoksa hastaligi vurgulama ,toplumsal bir olayi desme yada izleyiciyi önemseme derdi yok...!
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    bir iki dizi adam gibi çevriliyor ondan sonra ki bölümler aşk meşk işleri.
    Cevapla
  • Bugra 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme 1 veya 2 bolum sonra alinin mucizeleri başlar sen izlemyi bırakma
    Cevapla
  • BeYzAdE 4 yıl önce Şikayet Et
    Entrikalar başlamaya başladı. Aşk dizi oldu artık. Eski efektler ve mucizeler yok.
    Cevapla
  • Buğra 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya tarafsiz bakarsan olaya hem aşk var hemde mucizeler. Şuan sen sende aşk varmis gibi bakıyorsun.merak etme 1 veya 2 bölüm sonra eski haline doner dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı