Öğretmen 2.bölüm fragmanı: Gerçeklerin sandıkları kadar basit olmadığıyla yüzleşiyorlar!

Yayın hayatına iddialı bir giriş yaparak özellikle sosyal platformda çok geniş bir kitlenin konuştuğu bir dizi projesi haline gelen Öğretmen'in konusu ve oyuncuları belli oldu. Göze çarpan olay örgüsü ve ses getiren ekibiyle farklı bir soluk getiren Öğretmen dizisinin ilk bölümü seyircisinden tam not almayı başardı. Etkileyici sahneleriyle ekran serüveninde şimdiden sükse yakalayan Öğretmen 2.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 11.03.2020 11:28 GÜNCELLEME 11.03.2020 11:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Alışılagelmişin dışında hikayesiyle yayın maratonundaki yerini alarak tüm dikkatleri üzerine çeviren ve dizi tutkunlarına unutulmaz dakikalar yaşatan Öğretmen yapımının ilk bölümü sosyal medyanın gündemine oturdu. Görev aldığı okulda bulunan öğrencileri başta olmak üzere herkese insanlık bilincini aşılamak isteyen Akif isimli bir öğretmenin öyküsünü konu olarak işleyen Öğretmen dizisi Mr. Hiiragi's Homeroom adlı Japon yapımı dizi projesinden uyarlanmaktadır. Son dönemlerde lise eğitimi alan genç kesimin sergilediği tutum ve davranışlarını gözler önüne sermesinin ve bilhassa İlker Kaleli'nin baş rolünü üstlenerek muhteşem oyunculuk performansına imza attığının konuşulmasının ardından Öğretmen 2.bölüm fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu.

ÖĞRETMEN DİZİSİ 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan'ın yer aldığı ve senaryosunu Merve Birgin'in üstlendiği MED Yapım & MF Yapım imzasıyla her Çarşamba akşamı ekrana taşınan Öğretmen 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÖĞRETMEN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

12/A sınıfında eğitim gören bir lise öğrencisi Rüya Örnek'in ölümünden hangi ismin sorumlu olduğunu öğrenmek adına kendine göre farklı yöntemler geliştiren Akif Hoca’nın hikayesini anlatan Öğretmen dizisinin nerede çekildiği konusu sıklıkla merak ediliyor. Dizinin yayın hayatına başlamasından çok kısa bir zaman sonra internet ortamında ağırlıklı olarak araştırma konusu haline getirilen Öğretmen dizisi İstanbul’un Fatih ilçesinde yer alan Küçükkapı Lisesi’nde çekimleri gerçekleştiriliyor.

ÖĞRETMEN DİZİSİ 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğinde Koray Kerimoğlu'nun bulunduğu ve oyuncu kadrosunu ise İlker Kaleli, Serhat Kılıç, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Şerif Eol ve Serkan Keskin gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Öğretmen dizisi 2.bölümüyle 11 Mart Çarşamba tarihinde saat 20:00'da Fox TV ekranlarında sürprizlerle dolu sahneleriyle seyircisini ağırlayacak.

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Hikaye; bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır.

Bu olaydan bir sene sonra Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır. Kimsenin zarar görmediği patlamada; bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır…

YORUMLAR 19
  • BayZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Zamane öğretmenlerinin sorumsuzluğunu ve ne kadar boş iş yaptıklarını işleselerdi daha da gerçekçi olurmuş!
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi hemen yayindan kaldirilmali bence cok kotu ornek ve sacma
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Japonlar da buna benzer bir dizi çıkarmıştı. Onların ihtiyacı vardır böyle bir diziye belki ama bizim ihtiyacımız yok. Bizde yapılması gereken tek şey eğitim sisteminin daha kollektif ve kapsayıcı olması.
    Cevapla
  • hassa 4 yıl önce Şikayet Et
    bence siz okullardaki durum hakkında hiç bir fikir sahibi değilsiniz. okula giden çocuk diğer çocuklardan saygısızlığı, terbiyesizliği,küfretmeyi daha bir çok olumsuzluğu öğreniyor. Çocukları anlaşamadıkları, sevmedikleri, dayanamadıkları ,kendilerine eziyet eden vb insanlarla aynı yere sokuyor ve onlardan orada adam olmayı öğrenmelerini bekliyoruz. Ülkenin çoğu çocuğu saygısızlık, uyanıklık yaptığında takdir ederek çocuklarını yetiştirdiği için veya çocukları ile ilgilen(e)mediği için çocuklar edepsiz yetişiyor. Konuyu din eğitimine bağlayanlar da olacaktır. Kısmen doğrudur. Ama saygı vb konular din eğitiminde de yeterince ele alınmıyor. Önemli olan ebeveynler ve çevrenin verdiği
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin öğretmenlikle ilgisi yok.Bir teröristin sınıf öğrencilerini rehin almasını izledim.
    Cevapla
  • Sezer 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin Öğretmenlikle Zaten Alakası Yok Bir Öğretmen Bu yöntemle Çocuklara şimdiye Kadar verilmesi gereken ama hiç verilmemiş Bir Ders Veremez ve Ayrıyetten Geçmişinde yaşanan yanlış olan bi olayı düzeltmek için böyle bir sistem kurup gerçeği göz önüne getirmekte teroristlik değil teroristlik birşey olsa o çocukları hiç beklemedden öldürürdü. 2.bölümde gördüğün gibi Baş Amir İlede anlaşmalı bir şekilde gidiyor bence yanlış bi bakış açısındasın dizi hakkında
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman varken kim takar yahudi kanalı fox un dizisini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı