Savaşçı 96.bölüm fragmanı: 'Onları duygusal bir noktadan yakalamayı düşünüyorum!'

Tim üyelerinin kahramanlık öyküsünü etkileyici şekilde gözler önüne seren Savaşçı son bölümde; Her defasında hamlelerine bir yenisini ekleyen Merlin’in planı bir anda işlerin çığırından çıkmasına neden oldu. Savaşçı son bölümde, Merlin’in kurduğu akıllara durgunluk veren kumpas herkeste şok etkisi bırakırken Haydar’ın alev alan aracın içinden kurtulup kurtulmayacağına gözler çevrildi. Savaşçı 96.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 14.03.2020 00:49 GÜNCELLEME 14.03.2020 00:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kılıç Timi’nin vatan ve millet uğrundaki üstün mücadelesinin ekrana taşınarak hafızalara kazınan anlar yaşatan Savaşçı 95.son bölümde; Türk Askerleri ile üssün çevresinde toplanan bölge halkının yaşadığı büyük kriz tansiyon seviyesini yükseltirken artık olaylar kopma noktasına kadar gelmiştir. Her Pazar akşamı tutkunlarının soluksuzca takip ettiği Savaşçı son bölümde; Kağan, olayların gidişatında kilit rol oynayacak istihbarat sayesinde bölgede bulunan kişilerin hararetini bir an önce dindirmek konusunda adım atarken diğer taraftan Merlin ortalığı tozu dumana katmak için kolları sıvadı. Yörük Haydar’ın kullandığı araçta Merlin tarafından hazırlanan tuzak aktif hale gelerek hiç beklenmedik zamanda korkunç patlama gerçekleşirken, çıkan yangının arasından sağ salim çıkıp çıkamayacağının merak uyandırmasının akabinde Savaşçı 96.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Küle dönen aracın etrafına toplanan ekibin ne yapacağını bilemeyerek korku ve paniğe kapıldığı ve acı haberi alan annesinin yürekleri dağlayan sözlere vermesinin sahne olduğu Savaşçı 96.bölüm fragmanı yayına girdi.

 

 

SAVAŞÇI 96.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu da Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın ikilisinin üstlendiği Savaşçı 96.bölüm fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu.

 

 

SAVAŞÇI 96.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunda; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu Savaşçı 96.bölümüyle 16 Mart Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 2
  • sibel 4 yıl önce Şikayet Et
    fox ile ilgili hiçbisey duymak istemiyorum
    Cevapla
  • ENES 4 yıl önce Şikayet Et
    o tv nin hiç birseyini seyretmiyorum.......reklamı olmuş burdada
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!