Kuruluş Osman yapımının ekibi kaza geçirdi! Ekipte bulunanların sağlık durumu netlik kazandı...

Televizyon ekranlarının izlenme rekorları kıran dizi projesi Kuruluş Osman'ın ekibinden tutkunlarına kötü haber geldi. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan Kuruluş Osman projesinin setinde görevli olan ekibin trafik kazası geçirdiğinin bilgisine ulaşıldı. Yürekleri ağza getiren olayın ardından sağlık durumlarına ilişkin resmi açıklama yapılarak bilgi verildi.

Kuruluş Osman yapımının ekibi kaza geçirdi! Ekipte bulunanların sağlık durumu netlik kazandı...
Kuruluş Osman yapımının ekibi kaza geçirdi! Ekipte bulunanların sağlık durumu netlik kazandı...
GİRİŞ 23.03.2020 23:19 GÜNCELLEME 24.03.2020 08:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Etki alanını her geçen gün genişletmeye başlayan Korona Virüsü salgını krizi nedeniyle dizi projelerinden çekimleri iptal etme yönünde karar alınmaya başlandı. Çukur, Hekimoğlu ve TRT’nin dizileri ile beraber son olarak Kuruluş Osman yapımı da setlerini iptal ederken ekipten hayranlarını telaşlandıracak haber geldi. Kuruluş Osman ekibi sette son çekimlerini gerçekleştirmelerinin ardından paydos yapıp yola çıktıları esnada Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde trafik kazası geçirmeleri sevenlerini korkuttu. Yaşanan talihsiz olayın üzerine ekibin sağlık durumlarına ilişkin bilgilendirici yazı paylaşılarak konuya açıklık getirildi.

Ekip, geçirdikleri trafik kazasını hafif sıyrıklar ile atlatırken, bazı çalışanların ise şok olduğunun bilgisine ulaşıldı.Olayın akabinde yapılan resmi açıklamada kazada ağır yaralanan olmadığının özellikle altı çizilerek şu ifadeler yer verildi:

kuruluş osman

 

 

YORUMLAR 14
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Osman bey hiç güzel tanıtılmıyor,en küçük bir olayda birilerinin gırtlağına yapışan, sert tabiatlı bir bey... Halbuki sözüyle,hilmiyle,şecatiyle, irfanıyla vs. ile daha ilgi çekici olabilirdi...Ertuğruldan sonra çok sönük kaldı maalesef.Rolde eski oyuncular, Samsa,Dumrul ve birkaçı hariç hiç başarılı değiller. Edabalı değil,Edabâli şeklinde telaffuz edilmeli.
    Cevapla
  • 1980000000000000000 4 yıl önce Şikayet Et
    Atınan giderken nasıl kaza yapmışlar
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Diziye biraz agirlik verseler ne güzel olur komedi gibi sahneler var... Izliyorum ama izlerken de telefonumu karistiriyorum cünkü cok bos sahneler var mesela mogollarin sacmaliklari ....
    Cevapla
  • Ben 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma değil arkadaşım, o dönemde onların dini inançlarına göre yaptıkları ritüeller dir.. SEN SIKIYOR OLABİLİR AMA GERÇEĞİ BÖYLE..
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok konuşulmak zordur. Nazar değerler. Keşke herkes maşaallah la kuvvete illa billah dese.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu , bu dizi demi ara verecek ?
    Cevapla
  • f.d 4 yıl önce Şikayet Et
    niye ara vermesinler orada çalışanlar robot mu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi