Sefirin Kızı 15.bölüm fragmanı: Nare, sonunda sessizliğini bozdu! 'Daha fazla eyvallahım yok!'

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Sancar'ın diş bilendiği Akın'ı öldürüp öldürmeyeceğine gözlerin çevrildiği Sefirin Kızı 14.son bölümde; Nare'nin esas sınavı işte şimdi başlayacaktır. Sefirin Kızı son bölümde; Gediz, Sancar'ın elini kana bulamasının önüne geçebilmek adına onun en zayıf noktasından yakalamaya kalktı. Bir amaç uğruna tüm kozların paylaşıldığı Sefirin Kızı 15.bölüm fragmanı yayına girdi.

GİRİŞ 31.03.2020 09:00 GÜNCELLEME 31.03.2020 09:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başta sevdiği kadın ve kızı olmak üzere etrafındaki herkesin geleceğini güvence altına almak ve şimdiye kadar yaptıklarının bedelini fazlasıyla ödetmek isteyen Sancar'ın Akın'ı yakalamasının sahne olduğu Sefirin Kızı 14.son bölümde, Nare'nin ''Kızımın babasını katil yapma!'' sözleri yankılanıyor. Geçmişten kalan bütün hesapları tek tek kapatmak arzusuyla karşısına herkesi alan Sancar hedefine doğru emin adımlarla ilerlerken, Gediz ise katil olmasının önüne geçebilmek adına son kozunu oynayarak onu en savunmasız tarafından vurdu. Nare ise kızının tıpkı kendisi gibi babasız kalmaması adına her türlü zorluğa göğüs gerip fedakarlık örneği sergilemeye devam ederken, Gediz ise bu uğurda kendini feda edip Nare ile evleneceğini söyleyerek Sancar'ın Akın'ın canını almaması için dikkatini başka bir noktaya çekmesinin ardından Sefirin Kızı 15.bölüm fragmanı bekleniyor. Ucunda her ne olursa olsun amacına ulaşmak isteyen Sancar'ın Akın'ı ele geçirip hayatına son vereceği esnada birdenbire Nare'nin karşısına çıkmasıyla neye uğradığını şaşırırken, ''Bizim kızımız çok güzel! Açarım kapıyı görür her şeyi, hep çirkin olur!'' sözleri üzerine öldürmekten vazgeçmesinin akabinde Sefirin Kızı 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SEFİRİN KIZI 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE SANCAR, AKIN'I ÖLDÜRDÜ MÜ?

 

 

SEFİRİN KIZI 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 15.bölümüyle 30 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında sürprizlerle dolu yeni bölümüyle izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 4
  • aaa 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam edilmeli bence..
    Cevapla
  • Gül sena 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede
    Cevapla
  • TC Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezil diziler yasaklanmalı yasaklanmalı yasaklanmalı
    Cevapla
  • CAN 3 yıl önce Şikayet Et
    İzleme....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...