Zuhal Topal'la Sofrada 3 Nisan Cuma yeni bölümü var mı: Haftanın son final günü geldi çattı...

Her hafta ekran başındaki seyircisini gülmekten kırıp geçiren ve kimi zaman da birbirinden iddialı yarışmacı isimler arasında geçen hararetli tartışmaların yaşandığı yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta var mı? En iyi yemekleri hazırlama ve başarılı sunum konusunda kendine güvenen gelin adaylarının marifetlerini ortaya koyduğu Zuhal Topal'la Sofrada ne zaman yayınlanacak?

Zuhal Topal'la Sofrada 3 Nisan Cuma yeni bölümü var mı: Haftanın son final günü geldi çattı...
Zuhal Topal'la Sofrada 3 Nisan Cuma yeni bölümü var mı: Haftanın son final günü geldi çattı...
GİRİŞ 03.04.2020 13:27 GÜNCELLEME 03.04.2020 13:27
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında her hafta birbirinden renkli yarışmacı gelinlerin en fazla beğeni toplayan yemek menüsü ve sunumu hazırlayabilmek ve beraberinde yüksek puanlar kazanabilmek için hünerlerini sergilediği yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağına yönelik sorgulamalar yürütülmeye başlandı. Gelin ve kayınvalideleri aynı platform altında buluşturan yarışma esnasında kimi zaman tartışmanın dozu giderek yükselirken bazen de yemek masasında yaşanan keyifli ve eğlenceli anlara seyircisine ortak eden Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta var mı? Yarışmacıların yapılan oylamalarla birlikte haftanın en çok puanını elde edip büyük ödülün sahibi olmak için rekabet ettiği ve son dönemlerde yakaladığı reyting oranlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettiren Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BU HAFTA VAR MI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Çok geniş coğrafya üzerinde yayılım gösteren Korona Virüsü tehlikesi devam ederken, televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin yapımcıları da mücalele kapsamında çekimleri iptal etme kararı aldı. Bu gelişmelerin üzerine güvenlik önlemlerinin ileri düzeyde alınmaya başladığı Korona Virüsü krizinin ardından izleyici kitlesinin gözü Zuhal Topal'la Sofrada programının yayınının ertelenip ertelenmeyeceğine çevrildi. Fox TV'nin bu haftaki yayın akışına göre çok geniş yelpazede seyircisi bulunan Zuhal Topal'la Sofrada 30 Mart ve 3 Nisan tarihleri arasında yeni bölümüyle yayın hayatına devam edecek.

 

 

YORUMLAR 17
  • Birkan 3 yıl önce Şikayet Et
    65 üstü vatandaşların evden çıkması yasakken, corona her yerde hızla yayılmaya devam ederken çekimleri nasıl sürdürebiliyorlar? yüzlerce insan çalışıyor program için ve halk sağlığını tehlikeye atıyorlar. Üç hafta önceden çekilmiş olsa bile halk sağlığını tehliye atıyorsunuz.
    Cevapla
  • muro 3 yıl önce Şikayet Et
    kavga programi demek daha dogru bir ulke de halkin zeki oldugu anlamanin yolu aksama kadar ne yapiyor ne bakiyor ona bakacaksin sonra ortaya cevap cikar
    Cevapla
  • İlhan24 3 yıl önce Şikayet Et
    oldum olası bu at süratlı kadını sevmedim..benim asıl merak ettiğim ise ; bu süratsız kadını neden bu kadar gündemde tutuyorsunuz???
    Cevapla
  • Şükran Gürdnç. 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık size ya kınıyorum sizi Allahın yarattığına ettiğiniz lafa bak
    Cevapla
  • bir yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    allah onları bildiği gibi yapsın ..kaynanalar bir araya gelmiş yok bu yemeği beğenmedik yok bu yemek senin yok pişmemiş nedir bu ya..ALLAH sizin cezanızı versin aç insanları doyurun millet sizi alkışlasın hayır dua etsin
    Cevapla
  • Güven 3 yıl önce Şikayet Et
    Cevab Haberın sonunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!