Yasak Elma dün akşam yeni bölüm neden yoktu | Ne zamana dek ekranda yer almayacağı belli mi?

Televizyon ekranlarında üç sezondur sahnelediği birbirini kovalayan olaylar furyasıyla izleyici kitlesinin merakını canlı tutarak ekran başına kilitleyen Yasak Elma bu akşam neden yok? Son zamanlarda reyting sıralamasında tüm rakiplerine kıyasla önemli bir ivme yakalayan ve ardı arkası kesilmeyen gelişmeleriyle her hafta adından söz ettirmeye kesintisiz devam eden Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma dün akşam yeni bölüm neden yoktu | Ne zamana dek ekranda yer almayacağı belli mi?
Yasak Elma dün akşam yeni bölüm neden yoktu | Ne zamana dek ekranda yer almayacağı belli mi?
GİRİŞ 31.03.2020 09:26 GÜNCELLEME 31.03.2020 09:26

Heyecan ve gerilim seviyesini en üst noktaya kadar getiren ve yaşanan çarpıcı olayların dinamizmini her hafta yüksekte tutmaya devam eden Yasak Elma'nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağına yönelik araştırmalara hız kazandırılmaya başlandı. Dur durak nedir bilmeyen sürprizleriyle ve tüm dikkatleri üzerinde toplayan alışılagelmişin dışındaki olay örgüsüyle reyting oranlarında birbirinden dişli rakiplerini geride bırakan Yasak Elma'nın yayın tarihi sosyal platformda en çok arananlar listesine girdi. Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği, senaristliğinde Melis Civelek ve Zeynep Soyata’nın bulunduğu, yapımcılığında ise Fatih Aksoy’un yer aldığı MED Yapım imzasıyla yayınlanan Yasak Elma bu akşam neden yok? Oyuncu kadrosunu; Talat Bulut (Halit), Şevval Sam (Ender), Eda Ece (Yıldız), Barış Kılıç (Kaya), Şafak Pekdemir (Zehra), Nesrin Cevadzade (Şahika) gibi sevilen ve ilgi gören oyuncu isimlerin oluşturduğu Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

 

 

YASAK ELMA BU AKŞAM NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Toplum için yüksek risk teşkil eden ve gün geçtikçe yakalanan kişi sayısında ciddi bir artış kaydedilen Korona Virüsü ile mücadele kapsamında yapımcılar da güvenlik önlemlerini ileri düzeyde tutarak dizilerin çekimlerine ara verilmesi kararını verdi. Çok geniş coğrafya üzerinde yayılım gösteren, hem virüsün olumsuz etkilerini en aza indirgemek hem de daha fazla insana bulaşmasının önüne geçmek için önemli atılımlar yapılırken tutkunları tarafından Yasak Elma dizisinin çekimlerinin iptal edilip edilmediğini merak ederek sorgulamalarını yoğunlaştırmaya başladı. Fox TV ekranlarının 30 Mart tarihli yayın akışında yer almadığı görülen Yasak Elma’nın yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacağının bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi