Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.bölüm fragmanı: Hevesini kursağında bırakacak! Vurucu hamle..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde hem Çakırbeyliler hem de Façalılar’ı hedefinin merkezine yerleştiren saldırganlar tarafından aynı anda saldırı girişiminin düzenlendi. Art arda sıralanan kurşunların bir anda Ömür’e isabet etmesi tansiyonu yükseltti. Gizli işbirliği yaparak tehdit unsuru olan Feyyaz gerçeği örtmeye çalışmasıyla oğlunun hayatını tehlikeye attı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı ekranda.

GİRİŞ 13.04.2020 09:20 GÜNCELLEME 13.04.2020 09:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gerek Çakırbeyliler’i gerekse Façalılar’ın hedef alınarak düzenlenen ölümcül operasyonun beklenmedik yıkıcı sonuçlara zemin hazırladığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Ömür’ün silahlı saldırıda vurulan isim olması işleri çıkmaza sürükledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Uzun bir zaman sonra Tufan ile yeniden güçlerini birleştirip beraber faaliyete geçerek Altan’ı etkisiz hale getiren Hızır’ın yeni hedefinde ise Nasuh ve Feyyaz vardır. Bir yandan Nasuh güç kazanabilmek adına Kepeliler ile ortaklık kurmak için hiç vakit kaybetmeden hareket ederken diğer yandan ise Feyyaz’ın da hain olduğunu belli etmemeye çalışmadan ikili oynamaya devam etmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.bölüm fragmanı bekleniyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Çakırbeyliler ise Feyyaz’ın Nasuh ile görüştüğü esnada yakalandığını çok geçmeden öğrenirken, kendini ele veren Feyyaz’ın masaya ihanet ettiğini ısrarla saklamaya çalışıp oğlunun canını tehlikeye atmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı? Nereden nereye dedirten tablo! İşler bambaşka boyuta taşınıyor

Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı? Yapbozun eksik kalan parçaları tamamlanmışken ağır travma...

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 163.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.bölüm fragmanı yayınlandı.

EDHO'DA FEYYAZ BÜYÜK İHANETİN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYOR...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 163.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Öte yandan dizinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağı noktasında yapımcı kanadından duyuru gerçekleştirilmedi...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 162.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tufan ile Hızır'ın işbirliği işe yaramış Altan gibi bir beladan sonunda kurtulmuşlardır.  Altan'dan sonra sıra Nasuh ve onunla birlikte hareket eden Feyyaz'a gelir. Nasuh elini kuvvetlendirmek için paralarını dolaylı yoldan da olsa kaptırdığı Kepelilerle işbirliği içine girmek için kolları sıvar. O paralar karşılığında Çakırbeylilere karşı birlikte savaşacaklardır. Öngörüleriyle hareket eden Alparslan, risk altındaki herkesi biran önce güvenli bir alana göndermek ister. Bu kararın nedeni ise çok geçmeden acı bir şekilde anlaşılacaktır.

Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, anne ve babasının ölüm korkusunu yaşamış olan Hızır Ali'yi çok sinirlendirir. Ona güvenilmediğini ve bir teste tabii tutulduğunu düşünen Hızır Ali, bu durumdan Alparslan'ı sorumlu tutacak ve tüm öfkesini ona yansıtacaktır.  Feyyaz ise masada ikili oynamaya devam etmektedir. Anlaşmaya oturduğu diğer masanın güçlü bir isminden, etrafındaki aileler de dahil olmak üzere Çakırbeylilerin bitirileceği sözünü alır.

Diğer yandan Feyyaz'ı Tipi ve Rafet izlemeye alınmıştır. Nasuh'la olan görüşmesi sonrasında kıskıvrak yakalanarak, onunla ilgili son kararı verecek olan Hızır'a teslim edilir. Feyyaz hain olduğunu inkar ederek durumu düzeltebileceğini düşünecek ve oğlunun ölümü pahasına gerçekleri söylemeyecektir.

YORUMLAR 10
  • Ufuk keser 3 yıl önce Şikayet Et
    Evde kal dediler evde kaldık ama evdeyken izleyebileceğimiz dizi kalmadı edho yok bu hafta bakalım daha kaç hafta daha olmuyacak böyle olmazki biz evde ne yapıcaz...daha öncede ziraat kupası diye çok ara verdiler o vermiş oldukları araları şimdi vermesinler bari...
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuranı Kerim oku kitap oku vs
    Cevapla
  • Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi zaten çok ara vererek yayınlanan bir dizi idi.Corona vakasından sonra uzun dönem çekimi olmaz artık
    Cevapla
  • Havva Dağlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir zamanda bu zor şartlarda Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisine ara vermedikleri için tüm oyunculara ve yapımcıya teşekkür ederim .Ben çok beğenerek izliyorum
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    :) diyosun
    Cevapla
  • Hasan duman 3 yıl önce Şikayet Et
    E hani.diziye ara verilmiş ya.
    Cevapla
  • Fatoş 3 yıl önce Şikayet Et
    1 ay dizi yoktu bu yıl, stokta vardır umarım onları yayınlasınlar.
    Cevapla
  • Berke 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimin umrunda olur kimin ayrıldıgı kimin oynadıgı böyle bir ortamda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...