Taner Ölmez, yeni dizisiyle akılları allak bullak etti! Mucize Doktor'daki rolü ne olacak?

Başarı basamaklarını hızla tırmandığı oyunculuk kariyerinin şu anki döneminde Mucize Doktor dizisinin başrolünü üstlenen Taner Ölmez, yayın hayatına başlangıç yapan Dudullu Postası'nda rol almaya başladı. Son dönemlerde oynadığı Ali Vefa karakteri ile yıldızı parlayan ve şimdi ise Dudullu Postası'nın oyuncu kadrosunda kendini gösteren başarılı oyuncu Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisinden ayrıldı mı? Bilinmeyenler...

GİRİŞ 18.04.2020 08:38 GÜNCELLEME 18.04.2020 08:38
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Çok kısa zaman içerisinde izlenme rekorları kıran Mucize Doktor dizisiyle beraber kariyerinde hızlı bir yükselişe geçip geniş bir kitlenin takdirini kazanan oyuncu Taner Ölmez, Dudullu Postası'nın oyuncu kadrosunda olması izleyici kitlesinin akıllarını kurcaladı. Bilindiği üzere bu hafta itibariyle çekimlere ara verilerek yayın tarihi belirli bir süreliğine ertelenen Mucize Doktor'da üstlendiği Ali Vefa karakteriyle bütünleşerek oyunculuk hayatının altın çağını yaşayan Taner Ölmez'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusuna gözler çevrildi. 3 Nisan Cuma tarihi itibariyle Kanal D'de ekran macerasına giriş yapan Dudullu Postası dizisinde yar almaya başlayarak hayranlarının kafasında soru işaretleri bırakan Taner Ölmez, Fox TV'de her perşembe akşamı izleyici kitlesiyle buluşan Mucize Doktor dizisinden ayrıldı mı? İşte, pek çok kişinin internet platfromunda ağırlıklı olarak sorgulama konusu haline getirdiği merak edilen ayrıntılar netlik kazandı...

Dudullu Postası konusu & oyuncu kadrosu: (Kanal D) Dudullu Postası projesi nerede çekiliyor?

La Casa De Papel 4.sezon 1.bölümü nefes kesti: (Netflix) La Casa De Papel YENİ oyuncu kadrosu!

 

 

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN FRAGMANI YAYINLANDI!

TANER ÖLMEZ (ALİ VEFA) MUCİZE DOKTOR DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün oturduğu, yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaristliğini ise Yiğit Sertdemir & Funda Alp'in üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Güven Kıraç, Bülent Şakrak, Erkan Can, Ahmet Rıfat Şungar gibi yetenekli isimleri aynı çatı altında buluşturan Dudullu Postası birinci bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. Hali hazırda Mucize Doktor isimli dizi projesinde başrol üstlenen Taner Ölmez'in, Dudullu Postası'nda oynamaya başladığını gören tutkunları kaygılanarak ''Taner Ölmez (Ali Vefa) Mucize Doktor'dan ayrıldı mı?'' şeklinde soru yöneltmeye başladı. Fakat daha sonrasında işin hiç bilinmeyen yüzü açığa çıkıp, Dudullu Postası'nın aslında yapım yılının 2018 olduğunu duyan seyirciler derin bir nefes aldı. 

Kısaca bir açıklık getirilecek olursa, Dudullu Postası ilk etapta BluTV platformunda on dört bölüm şeklinde yayına girse de yeterince ses getirememişti. Kanal D ise, Korona Virüsten ötürü çekimleri iptal edildiği dizi projelerinin yerini doldurabilmek maksadıyla Dudullu Postası dizisini yayınlamaya başladı. Bununla beraber oyuncu Taner Ölmez, etki alanını her geçen gün giderek genişleterek sağlık açısından hayati risk arz eden Korona Virüsü salgını nedeniyle çekimleri bir süreliğine durdurulan Mucize Doktor'da Ali Vefa karakterini oynamaya devam edecek.

YORUMLAR 39
  • Tuncay 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani filmden çıkmayacak demi
    Cevapla
  • t c 3 yıl önce Şikayet Et
    çokmu lazım oyunculukla alakası yok
    Cevapla
  • Gaye 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeyenler için söyleyeyim TANER Ölmez in ikizi var bu yüzden iki filmde de oynayabilirler
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle değil bu film eskiden çekilmişti çok öncw
    Cevapla
  • alpagut 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar dizideki bu karakter türk toplumundaki güçlü erkek profilini bitirmek için yapılmış bi senaryonun vücut bulmuş halidir. diziyi 15 dk. Seyrettim ve bunu gördüm, bi dahada fragmanını bile izlemedim. Biraz duyarlı olalım lütfen.
    Cevapla
  • Sultan 3 yıl önce Şikayet Et
    Eger ali vefa karakteri icin bunu yazdiysa bu arkadas biraz kitap oku arastirma yap derim.
    Cevapla
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayacak olan mı var. Hay Allahım Ya Rabbim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar