La Casa De Papel 4. yeni sezonda da hiç kimseyi şaşırtmadı!

Türkiye'de ve dünyanın pek çok farklı ülkesinde geniş çapta seyircisi bulunan ve uluslararası alanda ödüllere layık görülen La Casa De Papel 4.sezon ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Yönetmen koltuğunda Jesús Colmenar'ın oturduğu La Casa De Papel 1.bölümü nerede yayınlanacak & yeni oyuncu kadrosu kimdir? Nefes kesen gelişmeleriyle tutkunlarını ekrana bir kez daha kilitleyecek olan dizinin yayın tarihi belli oldu.

La Casa De Papel 4. yeni sezonda da hiç kimseyi şaşırtmadı!
La Casa De Papel 4. yeni sezonda da hiç kimseyi şaşırtmadı!
GİRİŞ 09.04.2020 07:43 GÜNCELLEME 10.04.2020 09:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dünyanın en çok izlenen platformu Netlix'te ilk kez 2017 senesinin Mayıs ayında ekran macerasına çarpıcı hikayesiyle giriş yapan La Casa De Papel, dünyada yoğun ilgi gördüğü gibi ülkemizde de adından sıklıkla söz ettirerek yankı uyandırdı. Hayranlarının karşısına geçen ilk üç sezonu ile unutulmaz anlara sahne olan ve özellikle sosyal platformun en çok konuşulan projelerinden biri olan La Casa De Papel'in son sezonu Temmuz ayında yayına girerek önemli başarılara imza atmıştı. Hafızalarda kalıcı bir iz bırakan sahneleriyle daima dizi severlerin beklentilerini karşılayan İspanyol yapımı imzalı büyük sükse yakalayan dizinin Netlix'te yayınlanmaya başlayacağının duyurulmasıyla beraber internet mecrasında araştırmalara hız verilen La Casa De Papel 4.sezon ne zaman ve saat kaçta başlayacak? 

Taner Ölmez (Ali Vefa) Mucize Doktor dizisinden ayrıldı mı: Dudullu Postası'nda rol üstleniyor!

Dudullu Postası konusu & oyuncu kadrosu: (Kanal D) Dudullu Postası projesi nerede çekiliyor?

 

LA CASA DE PAPEL 4.SEZON (YENİ SEZON) NE ZAMAN SAAT KAÇTA NETFLİX'TE BAŞLAYACAK?

Elde ettiği başarısını uluslararası çapta gösteren ve gün geçtikçe seyirci sayısını yükselten La Ca De Papel 4.sezonu ile 3 Nisan Cuma 2020 tarihinde ekran serüvenine tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Zengin oyuncu kadrosunda Alvaro Morte, Ursula Corbero, Pedro Alonso, Alba Flores ve Miguel Herran gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı La Casa De Papel’in 4.sezonu Türkiye saati ile sabah 10.00’da Netflix platformunda gösterime girdi.

LA CASA DE PAPEL'E DAHİL OLAN YENİ OYUNCULAR KİMLERDİR?
Uzun bir aranın ardından yeniden ekrana bomba gibi bir dönüş yapan La Casa De Papel dizisine yeni sezonda Hovik Keuchkerian (Bogota), Najwa Nimri (Alicia), Fernando Cayo (Tamayo) gibi yeni oyuncu isimlerin kadroya katıldığının bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 12
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    5. Sezon cıkacakmı
    Cevapla
  • Engin Kulekci 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen her dizisinde erkek erkeğe, kadın kadına homo, lezbiyen hatta bazen enstest ilişki olması son derece rahatsız edici. Fakat bizdeki dizilerde dayı, hala, yenge, üvey anne, üvey kardeş hiçbir ahlaki kural tanımadan gelene geçene yürümüyorlarmı?
    Cevapla
  • MAVİ 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk yorumum yayınlanmadığı için tekrar yazıyorum. İzleyen izler ancak kimse kendini aklamaya kimse ahlak öğretmeni olmaya kalkmasın. İzleyen herkes izlemeyen herkese yaşı veya bilinç seviyesi ne olursa olsun sayısal bir reklamdır ve sorumludur.
    Cevapla
  • Sain 3 yıl önce Şikayet Et
    Amma takılmış millet Osman karakterine. Film bu. Kendi ülkesini de işkenceci yapıyor. Adamların ortadogu algısı bu iste. Takilacaksaniz izlemeyin. Hatta filmde küfürsüz konuşma yok. Osman karakterinin algisindan daha beter.
    Cevapla
  • selami 3 yıl önce Şikayet Et
    Diziler hoş güzelde,netflixin bütün dizi ve filmlerinde maalesef sanki farz gibi en az iki kareketer homo oluyor,Ya boşver oraya takılma diyorum,Benim gibi inançlı bir insan bile onları görmezlikten gelmeye başlıyor izledikçe he netflix tamam normal diyorum,Peki ya hiç inancı olmayan sağlam olmayan insan ne düşünür ,komple her şey ona normal gelmeye başlar.Bu konuda da maalesef yapabilecek hiç bir şey yok,internet her yerden ulaşılabilir.Tek çare ahlak ve eğitim kalıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ne R. Madrid, ne M. City, ne B. Münih... Avrupa'nın zirvesinde tek Türk!
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı