Zuhal Topal'la Sofrada beklentinin üstüne çıktı! Format değişikliğini büyük avantaja dönüştürdü

Gelinlerin kayınvalideleri ile beraber en yüksek yemek puanına ulaşıp haftanın birincisi olabilmek için ter döktüğü yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada'da seyircisini sürpriz bir yenilik bekliyor. Her hafta birbirinden dişli yarışmacıların rakiplerine zaman zaman yaptığı sert eleştirilerle medyanın gündemine oturan Zuhal Topal'la Sofrada programında alınan karar üzerine formatı değiştirildi.

GİRİŞ 09.04.2020 23:58 GÜNCELLEME 09.04.2020 23:58
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında yarışmacı adayların masa düzeni, sunum, yemek menüsü ve karşılama gibi etmenlerin her birini göz önünde bulundurarak puanlamalarını gerçekleştirdiği Zuhal Topal'la Sofrada programında izleyici kitlesine müjdeli haber verildi. Elinin lezzetine ve mutfak konusunda kendine güvenen gelinlerin tüm rakiplerini geride bırakarak 15 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için üstün gayret sarf ettiği yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada'da bu hafta itibariyle yepyeni bir konsepte geçilmesi izleyici kitlesini heyecanlandırdı.

 

 

Murat Boz'dan helal olsun dedirten Korona Virüs paylaşımı! Takipçilerinin takdirini topladı...

Eğlenceli görüntüleri ekrana taşıyarak seyircisine kahkaha tufanı estirmesinin yanı sıra hararetli tartışmalarıyla gündeme gelen yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Zuhal Topal açıklama yapıp artık formatının değiştiği müjdesini seyircisine açıklayarak çekimlerin program tarafından belirlenen yeni evde gerçekleştirileceğini duyurdu. Programın konsept değişikliğine giderek farklı bir soluk getirmesi yarışmaya katılacak gelinlerin kendi mutfak düzenin dışındaki başka bir evde yarışacakları için de bambaşka bir deneyim yaşatacak. Öte yandan küresel bir salgın haline gelerek bir anda bir çığ gibi büyüyen Korona Virüsü için tedbir geliştirmeyi ihmal etmeyen programın bu sebepten ötürü konsept değişikliği yaptığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 24
  • Ahmet ÖZDÜLGER 3 yıl önce Şikayet Et
    8.nisan tarihli yarışmada duygusal davranarak haksız puanlama yaptı Zuhal hanım.Hepsini beğendiği halde çok nadir olmamış masalara verdiği 6 puanı iyi masaya verdi.Birgün önce tatlısı olmayan pilavı olmayan masaya 9 verdi.Kesinlikle Birgün önceki hediyelerden ikramlardan ve bilhassa Aileye özel çikolatadan etkilendi.Zaten hediye alması etik değil, hele etkileniyorsa.Herkese adil olmasını söylüyor ama kendisi adil değil.Birde etkilendiği yarışmacıda yarışmacılardan önce yorum yaparak etkiliyor.Aslında tabak kaldırılırken fikrini söylemesi lazım.
    Cevapla
  • Seyfullah doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Zuhal hanim dunki puhanlmad büyük haksizlik yapti.vijdan rahtmi bir yoneticey yakışır bir puhan vermedi.
    Cevapla
  • Ebru 34 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Zuhal haksızlık yaptı hiç yakıştırmadım
    Cevapla
  • Beynur Aksakal 3 yıl önce Şikayet Et
    Severek seyrediyordum..bir izleyici nin yakini yazmis format hersey yalan diyee.bende bu saatten sonra seyretmicem..Elbistanli gelinin yemekleri guzeldi ..titiz ve duzenliydi.puanini cok az verdiniz..haksizlik oldu..boregini ,corbasini ve pilavini elestirdiniz..okadr emek yorgunluk programa katilan gelinlere uzuluyorum gercekten..bugun hsksizlik yaptiniz..
    Cevapla
  • eaengül kılıc 3 yıl önce Şikayet Et
    zühal hanım başka zaman puanları duşuk tutmayın diye konuşuyorsun ama bugun siz haksızlık yaptınız milliyetcilik yaptınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı