Kim Milyoner Olmak İster'de yepyeni bir sayfa açılıyor! Bu sefer öncekiler gibi olmayacak...

Korona Virüsü ile mücadele kapsamında pek çok dizi sektörü çekimlerini iptal ederken, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu eşliğinde ATV ekranlarına taşınan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında da format değişikliği kararı alındı. Ölümcül tehlike doğurması nedeniyle sosyal yaşantıyı kesintiye uğratan Korona Virüs salgınının üzerine Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının seyircisiz olarak çekimleri gerçekleştirildi.

Kim Milyoner Olmak İster'de yepyeni bir sayfa açılıyor! Bu sefer öncekiler gibi olmayacak...
Kim Milyoner Olmak İster'de yepyeni bir sayfa açılıyor! Bu sefer öncekiler gibi olmayacak...
GİRİŞ 10.04.2020 00:28 GÜNCELLEME 10.04.2020 00:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Genç veya yaşlı ayırdı olmaksızın her yaş grubundaki kişilerin sağlığı için tehdit unsuru oluşturan Korona Virüsü salgınından korunabilmek için önlemler en üst seviyeye getirilirken, Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışması programında da bundan böyle konsept değişikliğine gidilmesi kararı alındı. Bilindiği üzere yaşamsal risk teşkil etmesi nedeniyle sosyal hayatı da sekteye uğratan Korona Virüsü'nden korunabilmek adına televizyon dünyasındaki birçok dizi projesi de yayın hayatına belirli bir süreliğine ara vermişti.

Zuhal Topal'la Sofrada bombayı patlattı! Formatı değişen yarışmada hangi sürprizler bekleniyor?

Her hafta izleyici kitlesinin genel - kültür düzeyini yükselten yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de Korona Virüsü salgınına karşı önlem geliştirilerek yarışmanın formatın değiştirilmesi herkesi heyecanlandırdı. Yapılan konsept değişikliğine göre, Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının çekimleri şimdiden itibaren seyircisiz şekilde gerçekleştirilmeye başlandı. Aynı zamanda seyirciye sorma joker hakkının yerine artık '’uzmana sorma'’ isimli joker hakkı bulunacak. Programı katılan yarışmacı adayları ise arzu ettikleri soruda "uzmana sorma jokeri"nden yararlanabilecek ve kendilerine yöneltilmiş olan soruyu okuyup uzmanın fikirlerini almak üzere bir dakika boyunca zamana sahip olacak.

Murat Boz'dan yankı uyandıran 'Korona Virüs' mesajı! Kucaklayıcı sözleriyle kalpleri kazandı...

BÜYÜK ÖDÜLÜ KAZANAN ARDA AYTEN ''UZMAN ODASINDA'' OLACAK!

Daha önce katılmış olduğu Kim Milyoner'de kendisine sorulan toplam 12 sorunun tamamını doğru olarak yanıtlayıp 1 Milyon TL’lik büyük ödülün almaya hak kazanan Arda Ayten, uzman odasında yer almaya başladı.

YORUMLAR 5
  • bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    buda bişey bilmiyorkı.yarısmacı yorum yapıp bide suna danısıyım diyor.yarısmacı ne derse onu dıyor.papagan jokeri olmus bu
    Cevapla
  • Emirhan 15 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzmanına daniş formati saçma geldi seyirciye danış joker i ne başka bı altarnatif gelmeliydi
    Cevapla
  • Ali küiyutmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Belli k,şinin reklamı için uydurulmuş bir yarışma sanki
    Cevapla
  • ismimiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence telefon kaldırılıp bu gelmeliydi
    Cevapla
  • Sıradan Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Virus telefonla değil nefesle bulaşır başkan. Kaldırılması sebebi zaten sosyal izolasyon. Seyirci gelmesi hem sağlıklı değil hem yasak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı