Deniz Uğur en zor imtihandan geçiyor! Korona'dan vefat eden dayısı son yolculuğuna uğurlandı...

Oyunculuk kariyerinde Zalim İstanbul isimli dizi projesinde oynadığı Seher rolüyle son dönemlerde adından söz ettiren Deniz Uğur, Korona Virüsü nedeniyle dayısı Cem Bayer’in yaşamını yitirdiğini açıkladı. Vefat eden dayısının acısını yürek burkan sözlerle paylaşan Deniz Uğur, küresel bir salgın haline gelen Korona Virüsü'nden korunmak için kuralların tamamına uyulmasının ne denli önemli olduğunu dile getirdi.

Deniz Uğur en zor imtihandan geçiyor! Korona'dan vefat eden dayısı son yolculuğuna uğurlandı...
Deniz Uğur en zor imtihandan geçiyor! Korona'dan vefat eden dayısı son yolculuğuna uğurlandı...
GİRİŞ 10.04.2020 13:12 GÜNCELLEME 10.04.2020 13:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Pek çok hatrı sayılır dizi projesinde rol üstlenen ünlü isim Deniz Uğur, sosyal medya platformu aracılığıyla sevenlerine acı haberi verdi. Deniz Uğur, dayısı Cem Bayer’in yakalandığı Korona Virüsüne yenik düştüğünü belirterek hayata gözlerini yumduğunu duyurdu. Zalim İstanbul dizisindeki Seher karakteriyle şimdilerde tüm dikkatleri üzerinde toplayan Deniz Uğur, dayısı Cem Bayer'in Korona Virüsü salgını nedeniyle son nefesini vermesi üzerine derin bir üzüntüye kapılarak duygu yüklü sözlere yer verdi. Hayatını kaybeden dayısını güzel duygularla yad eden ünlü sanatçının dayısının kendisi için ne kadar önemli olduğunun özellikle altını çizerek Korona Virüsü salgınından korunabilmek adına tüm kurallara eksiksiz bir şekilde uyulması gerektiğini vurguladı. Tüm bunların yanı sıra bu zorlu süreci birlik - beraberlik içerisinde ve tedbirleri titizlikle uygulayarak aşılabileceği mesajını paylaşarak sevenlerini uyarmayı ihmal etmedi.

Kuzey Yıldızı 28.bölüm fragmanı yayına girdi mi | Yeni bir oyunun içinde mi: Gerçek amacı ne?

Kim Milyoner Olmak İster'de uzun yıllar sonra bir ilk yaşanacak! Artık formatı değişiyor...

 

Başarılı oyuncu Deniz Uğur, acı aber kişisel sosyal medya hesabından şu sözlerle açıkladı:

"Pandemi bu kez ailemizden can aldı... Çocukluğumun kahramanı... Kıymetlim... Dünyanın en güzel insanı... Benim canım dayım Cem Bayer bugün vefat etti... Maalesef yoğun bakımda, Covid 19 teşhisi konulduğu gün kaybettik kendisini... Uzaklarda olmak şu an çok ama çok acıtıyor... İznimiz olduğunda o muhteşem kişiliğine yakışır şekilde bütün saygımızla mezarı başında yâdetmek sözümüz... Hepimizin canı çok yanıyor... İleri yaşta ve koah hastası olan dayım izole bir yerde, kendi çiftlik evinde yaşıyordu... Lütfen ama lütfen, bir an bile akıllardan çıkmasın. En titiz şekilde önlem almak, kurallara harfiyen uymak bizim en önemli görevimiz şu an... Bu süreçten beraberce, sabırla, dikkatle, güçlü çıkmamızı diliyorum Allah’tan... "

deniz uğur

YORUMLAR 2
  • Urfalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne biçim haber bu tıklayalım diye sayfayı yalan söylüyorsunuz bende resimdeki öldü sandım merakimdan açtım banane onun ailesinden ölen befat eden herkeze Allah rahmet eylesin ayrım yok..
    Cevapla
  • İSİMSİZ 3 yıl önce Şikayet Et
    öyle bi çarptırılıyor ki haber herkes deniz ugura yöneliyor bu zor günlerde yapmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha