İbrahim Tatlıses'in kızında da Korona Virüs ortaya çıktı: Dilan Çıtak kimdir, hakkında her şey!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabı aracılığıyla gerçekleştirmiş olduğu paylaşımda "Covid 19 test sonucum pozitif çıktı" şeklinde ifadelere yer verdi. Peki,, yaptırdığı test sonucunun ''pozitif'' çıkması sonucunda kendisine Korona Virüsü teşhisi konulan ve müzik alanındaki başarılı çalışmalarıyla yakından tanınan Dilan Çıtak Tatlıses aslında kimdir?

İbrahim Tatlıses'in kızında da Korona Virüs ortaya çıktı: Dilan Çıtak kimdir, hakkında her şey!
İbrahim Tatlıses'in kızında da Korona Virüs ortaya çıktı: Dilan Çıtak kimdir, hakkında her şey!
GİRİŞ 06.04.2020 23:43 GÜNCELLEME 07.04.2020 07:33
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı olan Dilan Çıtak Tatlıses, eklem ağrıları ve tat kaybı gibi şikayetlerden yakınması üzerine soluğu hastanede aldı. Dilan Çıtak Tatlıses'in hastanede yaptırdığı test sonucunda Korona Virüsü'ne yakalandığı saptandı. Konuya yönelik hayranlarına önemli açıklamalarda bulunan Dilan Çıtak'ın küresel bir salgın haline gelen Korona Virüsü testinin pozitif çıktığını öğrenen takipçileri şifa dileklerinde bulundular.

 

 

Deniz Uğur'un büyük kayıp verdi: Korona salgını yüzünden ailesinden bir kişi eksildi! Dayısı...

DİLAN ÇITAK TATLISES: "COVİD-19 TEST SONUCUM POZİTİF ÇIKTI"

 

 

Kişisel hesabı üzerinden sağlık durumunu açıklayan Dilan Çıtak Tatlıses, "Eklem ağrıları tat ve duyu kaybı şikayetlerim üzerine yaptırmış olduğum covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır" şeklinde ifadelere yer vererek sevenlerini bilgilendirdi.

"HASTA OLMAKTAN KORKUYORUM" DEMİŞTİ...

Arkadaşı Levent Dörter'in yaptırdığı test sonucunun pozitif çıkmasının ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla canlı yayın düzenleyen Dilan Çıtak Tatlıses, "Bende de şu an halsizlik var. İlaç alıyorum. Terliyorum, nefes almakta biraz zorluk çekiyorum. Halsizlik fazla. Hasta olmaktan korkuyorum" sözlerinde bulunarak sevenlerini tedirgin etmişti.

dilan çıtak tatlıses

KORONA VİRÜSE YAKALANAN DİLAN ÇITAK TATLISES KİMDİR?

2 Aralık 1989 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Pera tiyatroda 2 yıl boyunca  oyunculuk alanında eğitim gören Dilan Çıtak Tatlıses, 2011 senesinde  dil ve müzik konularında da eğitim almak üzere Amerika'ya gitti. 2003 senesinde Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde ‘’yarı burslu’’ şekilde eğitim hayatına başlayan Tatlıses; 2 yıl keman, 4 yıl da piyano çalmıştır.

Caz orkestralarında solist olarak görev üstlenmesinin yanı sıra pek çok koro ve müzikallerde yer almıştır. 1 yıllık dil & müzik eğitimini tamamlamasının akabinde Türkiye’ye yeniden dönen Dilan Çıtak Tatlıses burada İTÜ İngilizce müzikoloji bölümüne girmeye hak kazanarak eğitimini sürdürmektedir.

Sanat okulunda Piyano ve Keman üzerine hocalık yapan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan birçok ekip beraber büyük sahnelerde konser vererek yeteneğini sergilemiştir. Projesini bizzat üstlendiği SOUL SENSATION band'in solisti olan Çıtak, İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar" isimli projesinde vokal olarak kendini göstermiştir. Müzik alanında önemli başarılara imza atan ünlü isim, "The Julliard School"dan mezun Amerikalı vokal hocası ile birlikte vokal çalışmaları üstlenmiştir.

dilan çıtak tatlıses kimdir

YORUMLAR 30
  • ferhat s 4 yıl önce Şikayet Et
    sizlere birsey olmaz PARANIZLA ERKEN tedavi olursunuz iyilesirsiniz.
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    O saclar ile uzaydan bile virus ceker.
    Cevapla
  • macun 4 yıl önce Şikayet Et
    darısı macunonun başına inşallah amin
    Cevapla
  • Mustafa Akın 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapma yaa, o da mı virüs kapmış. O kim la?
    Cevapla
  • Hızır Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye açıklıyorsunuz, derdiniz ne? Hastaysan kendini tecrit et tedavi ol bu şov niye?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti