Karadeniz'i hediyeye boğan spiker

Gerçekleştirdiği radyo programına dikkat çekmek için mücadele veren genç radyocu, her hafta programında değeri milyarları bulan hediyeler dağıtıyor

Karadeniz'i hediyeye boğan spiker
Karadeniz'i hediyeye boğan spiker
GİRİŞ 11.08.2008 18:03 GÜNCELLEME 11.08.2008 18:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış
Samsun merkezli olarak Karadeniz Bölgesine yayın yapan Radyo Kulüp’te kendi adını taşıyan “Ahmet Çağdaş Soruyor” adlı programı sunan Ahmet Çağdaş Çatoğlu, programının en çok dinlenen program olmasını bakın nasıl sağlamış.
Programın ilk bir saatlik bölümünde sorduğu sorulara doğru yanıt veren dinleyicilerine cep telefonu, araba teybi, takım elbise dağıtan başarılı programcı, son programında hediye olayını daha da abartarak bir dinleyicisinin evine hazır mutfak döşetti. Programın genel formatının siyaset ve aktüel olduğunu söyleyen Ahmet Çağdaş Çatoğlu, yayına başlamasının ardından birkaç program sonra fazla dinlenmediğini ve dinleyicilerin İstanbul radyolarını dinlediğini fark etmiş. Bununun üzerine dikkat çekmek için önce küçük hediyeler dağıtmaya başladığını kaydeden programcı, daha sonra sponsor desteğiyle daha büyük hediyeler dağıtmaya başladığını belirtti.
 
İlk başlarda düşünülen program formatının dışına çıkmanın üzüntüsünü yaşadığını da sözlerine ekleyen Çatoğlu, “Bölgenin sorunlarının ele alındığı bir program düşüncesiyle yola çıktım. Dinleyiciler sorunlardan çok hediyelere ilgi gösterince bir anda noel baba gibi oldum. Programa hakim olabilmek için aralara bölge sorunlarını sıkıştırıyor ve bu sorunlardan bazı sorular çıkarıp bu şekilde formatımı korumaya çalışıyorum” diye konuştu.
(Haber 7)
YORUMLAR 3
  • serdar ekinci 15 yıl önce Şikayet Et
    başarılı buldum. geçen hafta çarşamba-gerze arası zorunlu yolculuğumda dinlemiş çok sevmiştim hediye almak için yarışmayada katılmak istedim ama olmadı. burda görünce şaşırdım şimdi başarılı bir program, ama dinleyenlerin sadece hediye peşinde olduğunu da sanmam, programın içeriği çok hoşuma gitti çünkü.
    Cevapla
  • Seval Torun 15 yıl önce Şikayet Et
    Bıkmıştık geyiklerden. Eskiden en sevdiğim ev eşyam radyomdu. Şimdi bu program sayesinde yeniden radyo sever oldum. Sesi daha yaşlı gibi geliyordu, gençmiş halbuki. başarılar diliyorum.
    Cevapla
  • slhszkvvt 15 yıl önce Şikayet Et
    . diktiğin ağacın çiçek vermesi ne kadar güzel ne zaman diktin ne zaman büyüdü anlamadım ama büyümüş halini gördük biz. şuan çiçek halinde, "don" olmazsa meyvede verecek inşallah. ama şuan için çiçek kokusu gayet güzel geliyor bana. bunun sebebi de devamlı bakım yapıyorsun galiba ondan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!