Hazım Oktay Başer hayatını kaybetti

Emniyet Genel Müdür yardımcılığı ve Konya Valiliği görevlerinde bulunan Milli Gazete eski Genel Yayın Yönetmeni Hazım Oktay Başer Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Hazım Oktay Başer hayatını kaybetti
Hazım Oktay Başer hayatını kaybetti
GİRİŞ 02.06.2009 06:21 GÜNCELLEME 02.06.2009 06:21
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

 Dün akşam saatlerinde rahatsızlanan Başer Bahçelievler Medical Park hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Başer hayatını kaybetti.

Başer'in cenazesi bugün Öğle Namazı'nı müteakip Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Başer'in cenazesine eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın da katılması bekleniyor. 1937 doğumlu Hazım Oktay Başer, 1959 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Başer Konya Valiliği yaptığı sırada hacca gitmesiyle gündeme gelmişti.

(Yeni ŞafaK)

YORUMLAR 39
  • mahi dal 14 yıl önce Şikayet Et
    slm. vali bey e allah rahmet etsin.25 sene önce tanışmıştık.çok merhametli ve cömert ve mütevazi idi.allah da ona rahmet ve merhamet etsin.milli gazete de görev yaptı emeği var.fakat tayyibe olan sevgisi sempatisi fazlaydı.saadetli oldğunu söylyenler 5 sene öncesini söylerler.ve özal zamanında oyumuzu özala verdirdi.son oylamada akp ye verdi.saadet politikasını ve akpartiye karşı siyasi davranışlarna ters bakıyordu.vali bey saadete emeği var fakat saadetli değildi.eşi dr neriman hanıma allahtan sabır niyazımız.
    Cevapla
  • çoban çeşmesi 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. MAhalle baskını diline dolayanlar neden acaba sayın valinin DİNİ İBADETİNİ yapmasını gündeme almışlar. Bu ülkede DİNE UYGULANAN DEVLETÇİLERİN BASKISINI yazmamaya devam edin ey AYDIN(lanasıca)LAR!!!!
    Cevapla
  • eşref ACIPINAR 14 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET EYLESİN. Yıllardır tanıdığımız,çok kıymetli vali amcamızın vefat haberi bizleri derinden üzdü,kendisine Rahmeti,şefkatı ve merhameti yaratan yüce rahman'dan rahmet,alemlere rahmet olrak gönderilen ve mü'minlere karşı rauf ve rahim olan yüce zattan şefaat ve kıymetli yakınlarına başsağlığı ve sabrı cemiller diliyorum.Tüm mü'minlern başı sağolsun....
    Cevapla
  • Barışık hayat 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan Rahmet, Ailesine ve sevenlerine sabirlar diliyorum.. Allah'a çağıran, sâlih amel isleyen ve "kuskusuz ben Müslümanlardanım" diyen, güzel insan. Allah (c.c) mekanini cennet etsin.
    Cevapla
  • AYHAN GÜZEL 14 yıl önce Şikayet Et
    FANİ ALEMDEN GÖÇ. Vakti gelen,bu alemden mutlakki göç edecektir,lakin bizlerde Hakkın rahmetine intikal eden Hazım hocamız gibi iman yükü ile gidebilsek,Allah tahsiratını af eylesin,mekanı cennet,topragı mukaddes olsun,ailesine ve cümle yakınlarına baş saglıgı dilerim,Allah rahmetini esirgemesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu