Yoğun istek üzerine yeniden Esra Elönü!

Haber 7'nin deli dolu yazarı, Esra Elönü Marmara FM'de yayınlanan insanlığın yüreğine dokunan fragmanlardan oluşan kitabıyla okurları ile yeniden buluşuyor

Yoğun istek üzerine yeniden Esra Elönü!
Yoğun istek üzerine yeniden Esra Elönü!
GİRİŞ 14.09.2009 11:50 GÜNCELLEME 14.09.2009 11:50
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Haber 7'nin en çok takip edilen yazarları arasında yer alan yazar Esra Elönü, Ramazan ayında okurlarının karşısına yeniden çıkıyor.

Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Marmara FM'de, Feride karakteriyle insanlığın bam teline dokunan fragmanları kitaplaştıran Esra Elönü, Sultanahmet Camii avlusunda devam etmekte olan Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nda Hayy Aksi adlı kitabını "ikinci kere" imzalayacak.

6 Eylül Pazar günü gerçekleşen imza töreni yoğun ilgi gören Esra Elönü, okurlarından gelen istek üzerine Selis Yayınları'ndan çıkan kitabı için yarın 17'00'dan sonra yine aynı yerde olacak.

Hayy Aksi, Türkiye Yazarlar Birliği`nin (TYB)'nin 2008 Yılında Radyo Programcılığı dalında, Yazar İlim - Fikir ve Sanat Adamı ve Sanatçıları ödülüne layık görülen Marmara FM'deki fragmanlarından derlenmiş duygusal metinlerden oluşuyor. Fragmanlar Marmara FM'de yayınlandığı günlerde büyük ilgi görmüş ve takdir toplamıştı.

15 Eylül salı günü saat 17'00'de "Sultanahmet Dini Yayınlar Fuarı"nda başlayacak olan imza gününde Esra Elönü'nün hayranları ile buluşması iftardan sonra da devam edecek.

Ödüllü metinlerden oluşan kitapla ilgili teknik bilgileri görmek için bu linki kullanabilirsiniz

KAYNAK: (HABER 7 )
YORUMLAR 31
  • Bozkirdaki Ağaç 14 yıl önce Şikayet Et
    Herkese Namaz Kıl Deyip Kendi Kahvelerde Sürten Bir Adam Nasıl Tenkit Ediliyorsa ... Esra Elönü de tenkit edilir. Yorumcunun biri yine kaş göz muhabbeti mi yapıyorsunuz diyor. Yazarın yazılarının büyük bölümü zaten samimi olmayan müslümanlara yönelik değil mi? O zaman adama sormazlar mı " Senin Eşeğin yokken ne diye herkesin Atına laf edersin?" Birilerinin pembe baş örtülerine laf ederken çenesinin altının açıklığını niçin göremiyor yazar? Oysa İslamdan önce de baş örtü takılıyordu ama çene altı, bağır açıktı. Bir konuda birilerini tenkit ediyorsan, sen işin doğrusunu yapan Olacaksın!
    Cevapla
  • salih güngör 14 yıl önce Şikayet Et
    :). Editör bey/bayan hanim abla güzelmis dedim,yorumum yayinlanmamis.Tamam,güzel degil diyorum yayinla artik:)
    Cevapla
  • Mimiga 14 yıl önce Şikayet Et
    Yine mi ka$ goz muhabbeti. Ilkine gitmistim istanbulda olsaydim yine giderdim. Kitabi cok guzeldi. Ozellikle kaybettigi iki kardes ardindan yazdiklari, filistinli cocuklar ve efendimize seslendigi ramazan gunlukleri cok guzeldi ve etkileyiciydi. Valla soyle bı bakayim diye eline alan okumadan birakmadi. Okuyan agladi. Keske diger kitaplarindan da bahsedilseydi onlari da alirdim. Zaten severdim tanistiktan ve kitabini okuduktan sonra daha cok sevdim
    Cevapla
  • serdar taş 14 yıl önce Şikayet Et
    hafif makyajlı gibi. resme bakınca sanki gözler hafif sürmeli gibi kaşlarda alınmış gibi...tam modern islamcı gibi...
    Cevapla
  • arif bayram doğan 14 yıl önce Şikayet Et
    yorumların tamamını okudum;. geçen hafta esra hanıma mynet adresinden bir mail göndermiştim. Görüşlerimin genelle örtüşmesinden dolayı çok üzüldüm, keşke yanılsaydım. Ümmet-i muhammed icma etmiş gibi aynı şeylerden bahsediyor. Esra kardeşimizin artık bazı şeylere bir intizam getirmesi gerekir diye düşünüyorum. Karar kendisinindir. Semerkand Dergisinde yazan Elvida Ünlü'yü okumasını da tavsiye ediyorum. Olumlu ve pozitif yazarsa, itici olmaktan çıkarsa ve fotografını silerse, ülkemizin çok okunan, istifade edilen yazarlarından olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi