Teoman: O salaklar Evren'i alkışladı Video

2006'da konuk olduğu programda Kenan Evren'i alkışlayan üniversitelileri 4 yıl sonra fırçalayan Rock'cu Teoman, canlı yayında "O salaklar Evren'i alkışladı" dedi. Annesi ve arkadaşlarına da darbe göndermesinde bulundu

GİRİŞ 30.01.2010 01:25 GÜNCELLEME 30.01.2010 01:25
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Aşırı alkol alıp, sarhoş olmasıyla sık sık gündeme gelen Rock Müziği'nin güçlü ismi Teoman Genç Bakış programında Kenen Evren'i alkışlayan üniversiteli öğrencilere 'salak' dedi.

NTV'den Elif Şafak'la birlikte Banu Güven'in konuğu olan Teoman ilginç çıkışlar yaptı. Anne ve teyzesinin 'darbeci' olduğunu söyleyen Teoman, AK Parti karşıtı arkadaşlarıyla Ergenekon konusunu konuşamadığını söyledi. Yazar Elif Şafak'ın Türkiye gençliğinden umutlu olduğunu söylediği sözlerini bölerek araya giren Teoman, 'Öyle diyorsun ama Kenan Evren'i alkışlayanlar da üniversiteli' dedi. 

Ünlü rockçı daha sonra konuyu tekrar Evren'i alkışlayan üniversitelilere getirerek 'Kenan Evren 'Şu an olsa aynı şeyleri yapardım' dediği televizyon programında, üniversite öğrencileri o salaklar alkışladılar herifi. İnanamıyorum ya' diye konuştu. Teoman "sinirlerim bozuldu. Sözlerime devam edemeyeceğim" diyerek Güven'den özür diledi. 

ALKIŞLAYIP PEKİYİ VERMİŞLERDİ

2006 yılında Muğla Üniversite'sinde yapılan Genç Bakış programında Abbas Güçlü'nün konuğu olanKenan Evren üniversiteli gençler tarafından alkış yağmuruna tutulmuştu. Programın sonunda Evren'e verilen karnede ise üniversiteli gençler şu notları vermişti:

Konuya Hakimiyet: Pekiyi
İnandırıcılık: Pekiyi
Vizyon: Pekiyi Hitabet: Pekiyi
Karizma: Yıldızlı Pekiyi
Samimiyet: Pekiyi
Giyim Kuşam: Pekiyİ

HABER7.COM

YORUMLAR 47
  • ibrahim çalık 14 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. bu devirde darbemi desteklenir avrupa huzur içinde yaşarken bu millete kan kusturmaya çalışan hainleri ancak vatan hainleri destekler ve darbeyede ancak israil, yunanistan, ermenistan, fransa, abd sevinir birde içerideki hainler.
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 14 yıl önce Şikayet Et
    İÇENLER CUNTAYA KARŞI OLAMAZ. ÇÜNKÜ ZİYARETÇİNİN İZNİ YOK-))). Bir ziyaretçi aynen böyle demiş. Teoman içiyormuş, o da mı asker (cuntacıları TSK olarak algılatmak isteyenlerin uyguladığı taktik, cunta yerine hep asker derler ki darbeye karşı olanlar sanki askere karşıymış gibi algılansın.) asker karşıtı olmuş. İçenler darbeci olmalı mı demek istemiş tam anlaşılmıyor. Bu arada Tomana katılıyorum. Üniversite öğrencilerinin çoğu sazan....
    Cevapla
  • fatih DEMİR 14 yıl önce Şikayet Et
    herkesin çevresinde. teomanın kullandığı güzel ve iri terimden çok var,isterseniz bakının.yoksa evren konuşulacak mahluk bile değil.
    Cevapla
  • fatih DEMİR 14 yıl önce Şikayet Et
    salak nedir?. süslü kızların yaptığı hakaretin adı :D.....ama teoman tamda yerinde kullanmış,tebrikler nen teoman.
    Cevapla
  • ahmet arif 14 yıl önce Şikayet Et
    senin gözünü sevvem. ya vallawi bu adamı seviyorum.... bağışla beni allahım.. ve sevdim ne kadar adam varsa illaki karekterimiz bir yerde buluşuyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü