Kurtlar Vadisi Karabağ filmi geliyor

Bakü'ye gelen Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin kahramanları büyük ilgiyle karşılandı.

Kurtlar Vadisi Karabağ filmi geliyor
Kurtlar Vadisi Karabağ filmi geliyor
GİRİŞ 18.03.2010 00:41 GÜNCELLEME 18.03.2010 00:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Azerbaycan'a gelen Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncuları Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Kenan Çoban (Abdülhey) ile Tuncay, Erhan ve Polat'ın yardımcısı Cahit rolündeki oyuncular, Bakü'de basın ordusu tarafından karşılandı. Dizi kahramanlarının Azerbaycan'ın turistik bölgesi Gebele şehrinde bir kaç gün tatil yapması bekleniyor.

Dizinin yöneticileri dizinin bazı bölümlerinin Azerbaycan'da çekilmesini ve Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ'ın konu edilmesini istiyorlar. Ayrıca, dizi yapımcısı Pana Film şirketinin yöneticilerinden Mehmet Canpolat, basın mensuplarına Kurtlar Vadisi Hocalı veya Karabağ filminin çekilebileceğini de açıkladı.

İHA

YORUMLAR 4
  • zekeriya yıldız 14 yıl önce Şikayet Et
    bu kin niye. beyler kendi insanımız gerçekleri kaleme alıyor insanlara sunuyor ne güzel şey ama bazı arkadaşlar bu işi rant olarak görüyor tabiki insanlar yaptıkları çalışmalardan para kazanıcak neden zorunuza gidiyor ırağıda çekecek kosavayıda filistinide bu insanıların işi budur tabiki geliride kazancıda olacak kendi insanımızla gurur duyacağımıza neden alaycı yorumlar yapılıyor anlamıyorum unutmayın amerikanın en büyük geliri holivut filimleridir bence gurur duymalıyız gerçekleri yansıtdıkları için
    Cevapla
  • eğitimciahmet 14 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel!!!. dört gözle bekliyoruz birilerinin orada yaşanaları dile getirmesi gerekiyorduç...
    Cevapla
  • mehmet tokat 14 yıl önce Şikayet Et
    ERMENİLER TÜRKİYE AŞIĞIDIR, ASALA ERGENEKON İŞİDİR. bu oyunlara gelip zavallı, mazlum ermeni kardeşlerimizi sakın zan altında bırakmayalım. 170 bin ermeni varmış türkiyede, bilinmeyen, tam türk olarak bilinen en az 500 bin ermeni yaşıyordur türkiyede. benim iş ortağımı yeni öğrendim ermeni olduğunu. 5 vakit namazında, askerliğini yapmış, hatta mhpli, oyunu mhpye veriyor. tam bir milliyetçi, türkiye milliyetçisi. BİR KAVMİ SİLMENİN HATALARINI KÜRT KARDEŞLERİMİZDE DE YAŞADIK. ARTIK ERGENEKON OYUNLARINA GELMEYELİM.
    Cevapla
  • Yakup YILMAZ 14 yıl önce Şikayet Et
    Tek Millet İki Devlet. Helsinkide karşılaştığım Azeri valilerin Kurtlar Vadisi fanatiği çıkmalarına şaşırmıştım.. Film iyi etki bırakır. Tek Millet 2 devlet!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi