
ÖSYM, artık açık uclu sorular soracak
Beşiktaş Kayseri'de rekor kırdı!
Erken Rezervasyon Fırsatlarından Yararlanın
F.Bahçe'den sert pankart tepkisi!
Yılmaz Vural'dan şok karar!
Giriş: 18 Mart 2010 00:41 7,744 Okunma Güncelleme: 18 Mart 2010 00:41 19 Yorum
Azerbaycan'a gelen Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncuları Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Kenan Çoban (Abdülhey) ile Tuncay, Erhan ve Polat'ın yardımcısı Cahit rolündeki oyuncular, Bakü'de basın ordusu tarafından karşılandı. Dizi kahramanlarının Azerbaycan'ın turistik bölgesi Gebele şehrinde bir kaç gün tatil yapması bekleniyor.
Dizinin yöneticileri dizinin bazı bölümlerinin Azerbaycan'da çekilmesini ve Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ'ın konu edilmesini istiyorlar. Ayrıca, dizi yapımcısı Pana Film şirketinin yöneticilerinden Mehmet Canpolat, basın mensuplarına Kurtlar Vadisi Hocalı veya Karabağ filminin çekilebileceğini de açıkladı.
İHA
ETİKETLER
bu kin niye 19 Mart 2010 16:24 - Toplam 3 kişi beğendi.
beyler kendi insanımız gerçekleri kaleme alıyor insanlara sunuyor ne güzel şey ama bazı arkadaşlar bu işi rant olarak görüyor tabiki insanlar yaptıkları çalışmalardan para kazanıcak neden zorunuza gidiyor ırağıda çekecek kosavayıda filistinide bu insanıların işi budur tabiki geliride kazancıda olacak kendi insanımızla gurur duyacağımıza neden alaycı yorumlar yapılıyor anlamıyorum unutmayın amerikanın en büyük geliri holivut filimleridir bence gurur duymalıyız gerçekleri yansıtdıkları için
+ Bu Yorumu Beğen Yorumun Devamımükemmel!!! 19 Mart 2010 15:00 - Toplam 2 kişi beğendi.
dört gözle bekliyoruz birilerinin orada yaşanaları dile getirmesi gerekiyorduç...
+ Bu Yorumu BeğenERMENİLER TÜRKİYE AŞIĞIDIR, ASALA ERGENEKON İŞİDİR 18 Mart 2010 11:30 - Toplam 1 kişi beğendi.
bu oyunlara gelip zavallı, mazlum ermeni kardeşlerimizi sakın zan altında bırakmayalım. 170 bin ermeni varmış türkiyede, bilinmeyen, tam türk olarak bilinen en az 500 bin ermeni yaşıyordur türkiyede. benim iş ortağımı yeni öğrendim ermeni olduğunu. 5 vakit namazında, askerliğini yapmış, hatta mhpli, oyunu mhpye veriyor. tam bir milliyetçi, türkiye milliyetçisi. BİR KAVMİ SİLMENİN HATALARINI KÜRT KARDEŞLERİMİZDE DE YAŞADIK. ARTIK ERGENEKON OYUNLARINA GELMEYELİM.
+ Bu Yorumu Beğen Yorumun DevamıTek Millet İki Devlet 18 Mart 2010 04:35 - Toplam 3 kişi beğendi.
Helsinkide karşılaştığım Azeri valilerin Kurtlar Vadisi fanatiği çıkmalarına şaşırmıştım.. Film iyi etki bırakır. Tek Millet 2 devlet!
+ Bu Yorumu Beğen
Ayşenur Arslan "PKK'yla ilkelerim örtüşüyordu. Öcalan'ın İslam vurgusundan sonra onlarla da artık yürümeyeceğim" dedi.
| İmsak | Güneş | Öğle | İkindi | Akşam | Yatsı |
| 03:47 | 05:36 | 13:07 | 17:02 | 20:26 | 22:05 |
Mehmet Acet Türkiye'yi Dünya'nın öbür ucuna taşımak
Arif Altunbaş Kılıçdaroğlu haddini aşınca
Abdulhamit Güler Mutlaka izlenmemesi gereken filmler!
Haber7'nin Gölgesi Hz. Ömer mektubu ve Âşık Veysel şiiri!
Ömer Vehbi Hatipoğlu Protestan Müslümanlık ve Peygambersiz İslam
Prof. Dr. Ersan Şen İçmeden Sarhoş Olmak!
Arif Akpınar Başbakan'ın Esed'e Meydan Okuması ve Varsayımlar
Feride'nin Günlüğü Kürdün de Alevi'nin de kalbimin üstünde yeri var