Beyhan Demirci'nin ‘Mihenk Taşı’

Halkla ilişkiler uzmanı ve yazar Beyhan Demirci, Marmara FM’de yepyeni bir programa başladı.

Beyhan Demirci'nin ‘Mihenk Taşı’
Beyhan Demirci'nin ‘Mihenk Taşı’
GİRİŞ 25.03.2010 15:46 GÜNCELLEME 25.03.2010 15:46

Radyoculuğa yeni bir soluk getirmeye aday Mihenk Taşı programı, özgün yaklaşımı ve Beyhan Demirci’nin ‘mihenk taşıyan’ tarzı ile kendini hissettirecek.

Cuma günleri 10:00 ile 12:00 arasında canlı yayınlanacak olan programda gündemdeki konu, olay, kişi ve çalışmalar değerlendiriliyor.

NEDEN MİHENK TAŞI?

Marmara FM yetkilileri, konuyla ilgili olarak "Programın farklılığı, ‘Mihenk Taşı’nın manasında gizli aslında. “Gümüş ve altın alaşımlarının kalitesini test etmekte kullanılan” Mihenk Taşı, Beyhan Demirci’nin elinde ve sesinde ‘kıymet ölçer’ bir hal alıyor. Kişilerle değil fikirlerle derdi olan Mihenk Taşı’nda, alanında uzman konukların yorumları ile ‘kıymet ölçüsü’ ortaya koyuluyor. Ele alınan meseleyi her boyutuyla dinleyiciye sunan Mihenk Taşı, kararı dinleyiciye bırakıyor. Mihenk Taşı, soracak, öğrenecek, beğenecek ya da eleştirecek, ancak kibar olacak" açıklamasında bulundular.

BEYHAN DEMİRCİ KİMDİR?

Halkla ilişkiler uzmanı olan Beyhan Demirci, çeşitli kurum ve kuruluşlar için basın danışmanlığı yaptı. Çok sayıda proje için (festival, etkinlik, yönetim vs) PR çalışması yapan Demirci, yazar kimliği ile de tanınıyor.

Cenk Hikayeleri yazarı olarak bilinen Demirci, Osmanlıca çeviriler de yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...