Nuray Mert Radikal'den ayrıldı

Eyüp Can yönetiminde yeniden yapılanan Radikal'de ilk büyük yazar ayrılığı da yaşandı. Nuray Mert artık Radikal'de yazmayacak.

Nuray Mert Radikal'den ayrıldı
Nuray Mert Radikal'den ayrıldı
GİRİŞ 07.07.2010 15:53 GÜNCELLEME 07.07.2010 15:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeniden yapılanma sürecine giren Radikal'de ilk yazar ayrılığı da yaşandı. Radikal'de artık yazmayacak olan isim Nuray Mert...

Uzun süredir Radikal'de yazan Nuray Mert, bugün Eyüp Can'la görüşerek artık Radikal'de yazmak istemediğini açıkladı. Nuray Mert, Hürriyet'teki yazılarına ise devam edecek.

Medyatava

YORUMLAR 4
  • Mürsel DEDEOĞLU 13 yıl önce Şikayet Et
    necmettin....Mürsel DEDEOĞLU. necmettin sen nuray hanımı dinlemişsin anlaşılan ama anlayamamışsın...akp düşamnlığı diil direk akp dostluğu vardı....yani senin yazarındı...
    Cevapla
  • necmettin tiryaki 13 yıl önce Şikayet Et
    akparti düşmanlığı yapmak kendini kurtarmadı demekki nuray hanım.. ateşli ateşli başbakanımızın düşmanlığını yapıyordun.bence o düşmanlık başbakanımızın sana yüz vermemesinden kaynaklanıyordu.aslında sen ona hayransın nuray hanım dogan,da bunu anladıgı için sana yol verdi merak etme akparti düşmanı medyadan bol ne var kapagı oraya atarsın emin çölaşanla beraber çok güzel yazılar yazarsınız.yanlız millet okumazmış o kadarda olsun zaten millet sizlerin yazdıklarına itibar etseydi iktidarda AKPARTİ olmazdı.sizlere 12 eylülde,de süprizimiz var.dogan medyası.
    Cevapla
  • Mürsel DEDEOĞLU 13 yıl önce Şikayet Et
    karpuz.....Mürsel DEDEOĞLU. Nuray abla sende diğerleri gibi konuşuyordun konuşuyordun ama ceviz kabuğunu doldurmuyordun....daha karpuz kesecektik nereye gidiyosun ya...:))
    Cevapla
  • ahmet 13 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK MU ÖNEMLİ!!!. 1- Bu kadıncağız ne zaman büyük yazar olmuş? 2- Nerede yazdığını umursamıyorum çünkü yazılarını okumaya değer vermiyorum. Televizyondaki tartışma programlarında kendisinden yeterince tiksinti duydum zaten. 3- Benden bir tavsiye: gitsin Cumhuriyette yazsın. Oradaki yazarların fikirleri ile kendi fikirleri arasında pek bir fark yok nasıl olsa.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular